ΠΡΟΣΩΠΑ

Τεράστια διάκριση για το συμπολίτη μας Πέτρο Ελευθεριάδη στην Ινδία

Σήκωσε την Ελλάδα ψηλά ο Πέτρος Ελευθεριάδης

Ελλάδα και La Chef Levi, αφήνουν πίσω 40 χώρες και βρίσκονται στις 20 καλύτερες του κόσμου, μπροστά από Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και πολλές άλλες!

Πολλά συγχαρητήρια στον σπουδαστή Πέτρο Ελευθεριάδη για την σπουδαία αυτή διάκριση!

Το ΙΕΚ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας La Chef Levi, αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο του διαγωνισμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον Κύπριο Πέτρο-Ιωάννη Ελευθεριάδη να βάζει την ποδιά του και να μπαίνει στην κουζίνα.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο μάγειρα ο οποίος προσεγγίζει με ταπεινότητα και ηρεμία την συμμετοχή του στον διαγωνισμό, ανυπομονώντας για αυτή την εμπειρία ζωής.

Αμέτρητες ώρες εξάσκησης έχουν επενδυθεί με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων, την τελειοποίηση των πιάτων, την ανάπτυξη τεχνικών και την εξερεύνηση νέων γεύσεων στα πλαίσια στου διαγωνισμού.

Την δημιουργία των πιάτων ανέλαβε για μία ακόμη φορά, ο πολύπειρος Executive Chef και απόφοιτος της Σχολής, Αγάπιος Παμπουκίδης ενώ η Pastry Chef και εξίσου απόφοιτη της Σχολής, Ντάρια Περεβέρζεβα εκπαίδευσε τον Πέτρο στο ζαχαροπλαστικό σκέλος.

Τον σπουδαστή  συνοδεύει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ La Chef Levi, κύριος Τζάκο Λεβή, ο οποίος έχει προσκληθεί να δώσει εκπαιδευτική ομιλία σε διεθνείς σπουδαστές από όλο τον κόσμο κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Διαρκής στόχος του ΙΕΚ La Chef Levi είναι η αναβάθμιση των σπουδών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας. Τέτοιοι διαγωνισμοί αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το επίπεδο σπουδών, την εξειδίκευση και την διαρκή εξέλιξη της Σχολής προς όφελος των σπουδαστών και σπουδαστριών.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »