Ανδρέας Πασιουρτίδης

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς στη Λάρνακα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Πασουρτίδης

Ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς στη Λάρνακα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Πασουρτίδης – Όσα αναφέρει σε ανακοίνωση

Μεγάλη ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στην διενέργεια εμβολιασμών παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο εμβολιαστικό κέντρο στην Λάρνακα, αναφέρει ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Αντρέας Πασουρτίδης.

Όπως σημειώνει, ενώ καλούμε τον κόσμο να εμβολιστεί για προστασία των ιδίων και της δημόσιας υγείας, το αρμόδιο Υπουργείο αδυνατεί να παρέχει εκείνες τις συνθήκες για να κάνει τη διαδικασία ομαλή και εύκολη.

«Οι πολίτες που προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο Λάρνακας, είτε μέσω ραντεβού είτε μέσω του walk in, βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλο συνωστισμό, καθυστερήσεις και τεράστια ταλαιπωρία με αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων και πολλούς να αποχωρούν χωρίς να λάβουν το εμβόλιο.

Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο όπως άμεσα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και το εμβολιαστικό κέντρο Λάρνακας όπως και τα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα να λειτουργούν με τρόπο ώστε να μην προκαλείται άσκοπή και αχρείαστη ταλαιπωρία στους πολίτες» καταλήγει.

Σχετικά νέα

X
Translate »