Εκπαίδευση

Τα παιδιά της τεχνικής σχολής Λάρνακας τραγούδησαν και φέτος τα μοναδικά τους κάλαντα (vid)

Τα τελευταία χρόνια η Μουσικοπαρέα της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής τους Ειρήνης Χατζήκυριακου, έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας με τα αλλιώτικα κάλαντα τους. Κάθε χρόνο σκορπούν στη Λάρνακα το πνεύμα των Χριστουγέννων με διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και με στίχους από την καθηγήτρια τους που στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα αγάπης, ενσυναίσθησης και δύναμης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Μπορεί η πανδημία να στέρησε από την καθηγήτρια  Ειρήνη Χατζηκυριάκου και τους μαθητές της να ξεχυθούν στο δρόμο και να σκορπίσουν χαρά με τις μοναδικές τους μελωδίες όμως φέτος το έπραξαν μέσα απ’ την τεχνολογία.  Έτσι λοιπόν η μουσικοπαρέα τη Δευτέρα 20/12 ενώθηκε διαδικτυακά από τον χώρο της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας με τον Υπουργό Παιδείας, τον Δήμαρχο Λάρνακας, διάφορους οργανισμούς και φορείς αλλά και με το κοινό της πόλης μέσα από τη σελίδα City of Larnaka και τραγούδησαν όπως αυτοί ξέρουν. Παράλληλα, το χώρο της παρουσίασης επισκέφθηκαν  ο Υπουργός Υγείας και η Πρόεδρος της Βουλής.

Μιλώντας στη σελίδα μας η κ Χατζηκυριάκου μας ανέφερε πως “μετα την περσινή χρονία που δεν τραγουδήσαμε φέτος ήταν μονόδρομος και όποιες και να ήταν οι συνθήκες έπρεπε να ο κόσμος να μας απολάυσει ξανά. Η τεχνολογία ήταν το όπλο μας και το αξιοποιήσαμε στον καλύτερο βαθμό. Ευχαριστούμε το κοινό για τις ευχές που μας έστειλε κατα το live που κάναμε μέσα από τη σελίδα σας, ττον Υπουργό, το Δήμαρχο, την ΠτΒ και τον Υπουργό υγείας που μας επισκέφθηκαν και φυσικά τις εταιρείες και τους οργανισμούς που ενώθηκαν μαζί μας”.

 

Η ιστοσελίδα μας συγχαίρει την κ. Χατζηκυριάκου και τους μαθητές της για την όλη προσπάθεια τους. Ως μέσο στηρίξαμε από την πρώτη χρονιά αυτή την προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

 

Δείτε και απολαύστε πιο κάτω τα μοναδικά κάλαντα των μαθητών

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του  Alpha ο οποίος συνδέθηκε ζωντανά με το χώρο παρουσίασης

Σχετικά νέα

X
Translate »