Δελτία Τύπου

Τα ΜΕΤRO στηρίζουν ενεργά τον αθλητισμό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στη Λεμεσό,  το 4ο Cyprus Road Races Grand Prix που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο των «Λεμεσίων», και όλοι οι αγώνες δρόμου πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του παλαιού αθλητή και εκπαιδευτικού Μάριου Αγαθαγγέλου.

Εκατοντάδες δρομείς έδωσαν δυναμικό το παρών τους, τρέχοντας κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης. Η διοργάνωση συμπεριλάμβανε 3 διαδρομές: 10km Ανδρών-Γυναικών, 5km Ανδρών-Γυναικών και 5km Εταιρικός Αγώνας και μια διαδρομή 1km ειδικά για παιδιά μέχρι 15 ετών.

Πιστό στην διαχρονική δέσμευσή του να στηρίζει τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, το METRO χορηγεί τo “METRO Κids Race”, όπως ονομάζεται η διαδρομή, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να αθληθούν παρέα με τους γονείς και φίλους τους!

Σε ομιλία της, η Marketing Manager των υπεραγορών ΜΕΤRO Μελίνα Σκορδέλλη υπογράμμισε τον ρόλο της ΚΟΕΑΣ στη διάδοση των αξιών της άθλησης, της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού, της πειθαρχίας και της ομαδικότητας, προσθέτοντας ότι τα ΜΕΤRO θα συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Cyprus Road Races Grand Prix  εδώ https://koeas.org.cy/anakoinwseis/epityxes-kai-to-4o-cyprus-road-races-grand-prix-sti-lemeso/

Οι αγώνες της ΚΟΕΑΣ Cyprus Road Races Grand Prix μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί σχεδόν σε όλη την Κύπρο. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Πάφο, μπροστά από το λιμανάκι της πόλης.

Σχετικά νέα

X
Translate »