Aστυνομικά νέα
Συναγερμός στη Λάρνακα: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους
Έτρεχε την Πέμπτη η Πυροσβεστική στη Λάρνακα, μετά από κλήση για φωτιά σε οικία στους Αγίους Αναργύρους στη Λάρνακα. Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματίες.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης η ώρα 09:56, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, της επαρχίας Λάρνακας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 10:23, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, καθώς δεν υπήρχαν άτομα εντός της οικίας.
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές το σαλόνι και το περιεχόμενο της οικίας, ενώ επηρεάστηκαν η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή της τοιχοποιίας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κακόβουλη ενέργεια και η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία για σκοπούς διερεύνησης.

31/07/2026