Πολιτιστικά

Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας: Μάθε να φτιάχνεις κούπες

Στις 07/11/2021 πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη, ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, θα παρουσιάσει την παρασκευή της Κυπριακής Κούπας, ένα από τα πιό αγαπητά κυπριακά εδέσματα στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» που διοργανώνονται κάθε Κυριακή με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας «Την Κυριακή 07Νοεμβρίου 2021 από τις 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. προγραμματίζεται η δέκατη σε σειρά εκδήλωση, με θέμα «Μάθε να φτιάχνεις κούπες!» και προσκαλεί όλους σας να επισκεφθείτε τον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά όλη την διαδικασία της παρασκευής της κυπριακής κούπας.  Οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα διάφορα υλικά με τα οποία παρασκευάζεται η κυπριακή κούπα, την διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής της αλλά και όλα τα μυστικά για το τέλειο τηγάνισμα της! Φυσικά στους επισκέπτες μας θα δοθεί και η κλασική συνταγή της!  Όπως κάθε Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να αγοράσετε και διάφορα άλλα ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα και εδέσματα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προϊόντα κοτόπουλου, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, παλουζές, βότανα, τσάγια, μέλι, διάφορα κουλλούρια και αρτοσκευάσματα, χειροποίητα ζυμαρικά, λουλούδια και πολλά άλλα.»

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με διαφορετικό θέμα κάθε επόμενη Κυριακή  από τις τις10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ. στον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2021, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια του Σχεδίου Επιχορήγησης Εκδηλώσεων που αφορούν σε Οινογαστρονομία και Τοπικά Προϊόντα που διοργανώνονται στην Κύπρο μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας (de minimis). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 99 151358.

Σχετικά νέα

X
Translate »