Κοινωνία

Συλλογή παιχνιδιών, βιβλίων και αθλητικού εξοπλισμού για παιδιά σε Πουρνάρα – Κοφίνου

Δεκαπενθήμερο συλλογής παιχνιδιών, βιβλίων και αθλητικού εξοπλισμού για τα παιδιά και τους εφήβους που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου και στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας “Πουρνάρα” στην Κοκκινοτριμιθιά, διοργανώνει το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου από σήμερα 1η Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πανεπιστημίου, η συλλογή αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων για την προαγωγή της κοινωνικής προσφοράς και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για την ενεργό πολιτότητα.

Η παραλαβή θα γίνεται στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του ΑΠΚΥ στη Λευκωσία (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά), καθημερινά (Δευτέρα–Κυριακή), από τις 08:00 μέχρι τις 19:00. Όλα τα παιχνίδια και τα βιβλία, που θα συλλεχθούν από την πανεπιστημιακή κοινότητα θα παραδοθούν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται στη χώρα μας να νιώσουν λίγη από την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε να τους προσφέρουμε.

Σημειώνεται ότι τα βιβλία ή τα παιχνίδια μπορούν να είναι είτε καινούργια είτε χρησιμοποιημένα, αλλά σε καλή κατάσταση.

Ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΑΠΚΥ στο info@ouc.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22411600.

Η δράση, καταλήγει η ανακοίνωση, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού για την Εβδομάδα Εθελοντισμού 2021 (1-8 Δεκεμβρίου).

Σχετικά νέα

X
Translate »