ΑΕΚ

Στραμμένα στην Αρένα τα βλέμματα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ανόρθωσης

Στην ΑΕΚ Αρένα είναι στραμμένα τα βλέμματα, όπου ΑΕΚ και Ανόρθωση θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε ένα αγώνα που είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες.

Τόσο οι οικοδεσπότες, όσο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να φύγουν από την Αρένα με τη νίκη στις αποσκευές τους, η κάθε μία ομάδα για διαφορετικούς λόγους.

Από τη μία, η ΑΕΚ θέλει να μπει στο γήπεδο και να επικρατήσει επί της ομάδας της Αμμοχώστου, ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την θέση της στα ψηλά δώματα του πίνακα βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Λάρνακας είναι τρίτη, με 49 βαθμούς, μετά τον Άρη που είναι δεύτερο με 53 βαθμούς και τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται στην κορυφή με 56 βαθμούς.

Από την άλλη, η Ανόρθωση αναμένεται να μπει στο γήπεδο, έχοντας ως στόχο να καταφέρει να επικρατήσει της ΑΕΚ, ώστε να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά με την ομάδα που βρίσκεται μία θέση πάνω από εκείνη, που είναι η Ομόνοια.

Εκτός από το συγκεκριμένο ντέρμπι, το Σάββατο θα διεξαχθούν άλλα δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι ανάμεσα σε Ομόνοια και Οθέλλο και το δεύτερο είναι ανάμεσα σε Απόλλων και Εθνικό.

Σχετικά νέα

X
Translate »