Γενικά

Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Πότε υποχωρεί η σκόνη

Στους 37 βαθμούς αναμένεται να ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενώ στους 30 στα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά. Από αύριο ξεκινά να υποχωρεί η σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά το δελτίο καιρού 

Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή καθώς και η σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα υποχωρούν την Τρίτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και κατά τις αυγινές ώρες τοπικά στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και μέχρι το πρωί στα δυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια.

Την Τρίτη, κυρίως αρχικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη, περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά νέα

X
Translate »