Έχουμε θέμα

Στο σκοτάδι μας κρατά η Aroundtown για το μεγαλύτερο έργο της πόλης μας – Αλλαγή στάσης τους τελευταίους μήνες

Το δημοσίευμα του “Φ” με τίτλο “Σκιές πάνω από την επένδυση – μαμούθ σε λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας – Τελεσίγραφο Βαφεάδη” δεν ήταν έκπληξη για κανένα δημοσιογράφο της πόλης μας και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από την ημέρα που η Aroundtown, προσέλαβε την “Black Mountain” έχει πέσει ένα μαύρο βουνό, όσον αφορά στην ενημέρωση γύρω από το πολυαναμενόμενο πρότζεκτ που αφορά τη πόλη μας.Καμία ενημέρωση και καμία εξέλιξη, ενώ ανησυχίες προκαλεί και το γεγονός ότι η “Black Mountain” έχει υποβάλει αίτημα στην αρμόδια επιτροπή για να προβεί σε μια σειρά από αλλαγές αναφορικά με έργα που είχε εξαγγείλει αρχικά.

Χαρακτηριστικό της σιωπής που κρατά η εταιρεία από την ημέρα που ανέλαβε η “Black Mountain” είναι και το γεγονός πως όταν η StockWatch επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της εταιρείας για να ενημερωθεί γύρω από το έργο η απάντηση που πήρε ήταν πως «με βάση τις πρόνοιες του συμβολαίου η εταιρεία δεν έχει τη δικαιοδοσία να προβαίνει σε δηλώσεις και να ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο του έργου. Τη δικαιοδοσία αυτή την έχει μόνο η κυβέρνηση».

Κάτι που δεν συνέβαινε μέχρι πριν από 5-6 μήνες όπου εμείς τουλάχιστον, ως τοπικά ΜΜΕ, (όπως και τα Παγκύπρια) είχαμε πλήρη ενημέρωση γύρω από το πρότζεκτ αλλά και ανθρώπινες σχέσεις με τη διεύθυνση.  Μέχρι πριν λίγους μήνες υπήρχε ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και συνεργασία με τα περισσότερα, αν όχι με όλα, τοπικά ΜΜΕ.

Στην επικοινωνία που είχε το City of Larnaka στις 04/04/2024 με την εταιρεία επικοινωνίας που έχει αναλάβει το PR έλαβαν την απάντηση όπως αποσταλούν ερωτήσεις και θα απαντηθούν από το αρμόδιο άτομο.

Τι έγινε; Τι έχει μεσολαβήσει και ποιοι οι σκοποί της Aroundtown; Αναμένουμε τις απαντήσεις τους στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Λάρνακα πολέμησε μια φορά (2014) για να δει ένα λιμάνι και μια Μαρίνα όπως της αξίζουν, που θα βοηθήσουν στην ευημερία και ανάπτυξη της πόλης. Ένα όραμα μιας ολόκληρης γενιάς της πόλης που μεγάλωσε έχοντας λάβει πολλές υποσχέσεις γι’ αυτό το έργο.

Αν κάποιοι νομίζουν πως η Λάρνακα θα δεχθεί τους όποιους εμπαιγμούς, καλά κάνουν να ανατρέξουν στο πρόσφατο παρελθόν της ιστορίας της πολης και να δουν πως Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Βγήκαμε μια φορά στους δρόμους, μπορούμε να ξαναβγούμε!

Υ.Γ Το σημερινό δημοσίευμα του “Φ” εδώ

 

Πηγή: skalatimes.com/Γιώτα Δημητρίου

 

Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις του 2014

  

Σχετικά νέα

X
Translate »