Κοινωνία

Στο “σπίτι του” ο Παναγιώτης: Το γκράφιτι στο δωμάτιο του αδικοχαμένου 16χρονου

Πηγή: alphanews.live

Συγκινημένος δηλώνει ο καλλιτέχνης Χρίστος Κακουλλή μετά την πρόσκληση της οικογένειας του Παναγιώτη Στεφανή, να ζωγραφίσει το γκράφιτι που είχε φτιάξει σε δρόμο της Λήδρας και στο δωμάτιο του άτυχου νεαρού.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως με δάκρυα στα μάτια αποδέχτηκε την πρόταση των γονιών του…

“Αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησα να ζωγραφιζω και αυτός ο λόγος που συνεχίζω…κανένα βραβείο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό… Πραγματικά μέσα από την ψυχή μου θα συνεχίζω να δίνω τα δικά μου μυνηματα και να απαλυνω όσο μπορώ των πόνο αυτών των ανθρωπων.”

 

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο καλλιτέχνης βρέθηκε στο δωμάτιο του Παναγιώτη Στεφανή και έφτιαξε ξανά το συγκινητικό δημιούργημα του…

“Οι γονείς του Παναγιωτη με καλεσαν να ζωγραφισω το γκραφιτι στο δωματιο του. Με δάκρυα στα μάτια δέχτηκα την πρόταση. Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους και όσο μπορώ να είμαι δίπλα τους να τους στηρίζω νιώθοντας όσο γίνεται τον πόνο τους…”

 

Τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Στεφανή η Ομόνοια (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης Στεφανή, το 16χρονο αγόρι από τους Τρούλλους, το βράδυ της 14ης Απριλίου 2019 εξαναγκάστηκε να καταναλώσει μία μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών, απλά για να γίνει αποδεκτός σε μία ομάδα παιδιών, που χλευάζοντας και μειώνοντας τον, τον οδήγησαν στο θάνατο.

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το Παγκύπριο…Στις 11 Νοεμβρίου του 2021 έπεσαν οι τίτλοι τέλους, με την επιβολή ποινής φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και επιτήρηση από κηδεμονευτικό λειτουργό για τρία χρόνια στους τρεις νεαρούς που κρίθηκαν ένοχοι, για πρόκληση θανάτου εξ αμελείας του άτυχου Παναγιώτη.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »