Αθλητικά Νέα

Στις 11 Ιουνίου το Α’ Φεστιβάλ Σανίδας στην Ορόκλινη

Συναρπαστικό, όπως και το θαλάσσιο αυτό άθλημα, αναμένεται να είναι το Α’ Φεστιβάλ Σανίδας SUP  (StandUp Paddle – Όρθιας Σανιδοκωπηλατικής, ελληνιστί), που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Ορόκλινης στις 11 Ιουνίου 2023.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει τόσο αγωνιστικό μέρος (1st Oroklini SUP Games), που θα αρχίσουν στις 9:00 π.μ., όσο και πολλές άλλες δραστηριότητες, όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για όλους τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Για συμμετοχή στο αγωνιστικό μέρος έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αθλητές  και αθλούμενοι από διάφορες ξένες χώρες (όπως Ισραήλ, Λίβανο, Ρωσία, Ουκρανία, Ελλάδα κ.ά).

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, που είναι ο Δήμος Ορόκλινης και το SUP Bay Spot, που δραστηριοποιείται στην παραλία της Ορόκλινης, έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη. Στοχεύουν να πετύχουν την πιο εντυπωσιακή διοργάνωση, διεθνούς εμβέλειας, που θα αναβαθμίσει πάνω σε οργανωμένη βάση το άθλημα SUP, το οποίο εξαπλώνεται και στην Κύπρο με ραγδαίους ρυθμούς. Κι αυτό όχι άδικα, αφού συνδυάζει τη σωματική άσκηση με την απόλαυση του ταξιδιού στην επιφάνεια της θάλασσας επί σανίδας.

Το Α’ Φεστιβάλ Σανίδας υποστηρίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, καθόσον οι παραλίες της Λάρνακας και της Ορόκλινης θεωρούνται ιδανικές για αυτό το άθλημα, λόγω της γεωγραφικής τους τοποθεσίας και της συνήθως ήρεμης θάλασσας.

Χορηγοί του Φεστιβάλ είναι οι εταιρείες AJK wealth Management, και Fliximobil Sport Gels, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Mix Fm. Στο Φεστιβάλ θα έχει τη δική της συμβολή και η Red Bull, που θα διανέμει δροσιστικά αναψυκτικά στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της παραλίας παρά το ξενοδοχείο LeBay στην Ορόκλινη, θα είναι ανοικτό για παρακολούθηση από το κοινό.

Το Φεστιβάλ θα αρχίσει στις 7:00 π.μ., όταν τρεις γυμνάστριες της Les Mills θα διδάξουν Body Balance στην αμμουδιά για προθέρμανση και τέλειο ξεκίνημα της μέρας. Στις 8:00-8:30 θα γίνεται προετοιμασία για το αγωνιστικό μέρος, που θα αρχίσει στις 9:00 π.μ.

Στις 10.00 θα διεξαχθούν διάφορες άλλες δραστηριότητες στην παραλία (όπως παιχνίδια ισορροπίας, παιχνίδια beach volley κ.λπ.). Στις 11:00 π.μ. θα γίνει η απονομή των επάθλων και θα ακολουθήσει πάρτι με φαγητό, μουσική dj και κολύμπι στη δροσερή πισίνα του ξενοδοχείου LeBay.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλ. 99924239 (στον Λοΐζο Κωνσταντίνου), καθώς επίσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (OROKLINI SUP GAMES-στο Facebook και στο Instagram).

 

Σχετικά νέα

X
Translate »