ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην πόλη της Λάρνακας και την επαρχία αφιέρωσε τη νίκη του ο Χατζηχαραλάμπους

Στην πόλη της Λάρνακας και την επαρχία αφιέρωσε τη νίκη του ο 1ος Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, προσθέτοντας ότι «από αύριο ξεκινούμε δουλειά, για την πόλη μας, για να δώσουμε στην πόλη και την επαρχία μας αυτά που πραγματικά της αξίζουν, αυτά που βάλαμε στόχους και αυτά που υποσχεθήκαμε».

Σε δήλωση του όταν το εκλογικό αποτέλεσμα  έδωσε μη αναστρέψιμο προβάδισμα στην υποψηφιότητα του, ο κ. Χατζηχαραλάμπους βεβαίωσε ότι «θα δουλέψουμε συλλογικά, σαν μια ομάδα, με όλα τα οργανωμένα σύνολα και όλους τους ανθρώπους που έχουν κοινό όραμα μαζί μας».

«‘Όπως προχωρά η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φαίνεται ένα σταθερό προβάδισμα το οποίο θεωρώ, πως με βάση την τάση έχουμε εκλογικό αποτέλεσμα», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι η διαδρομή μέχρι την ημέρα των εκλογών και την εκλογή, ήταν μια διαδρομή δύσκολη, αρκετά μακρινή, ιδιαίτερη, όμορφη όμως, είπε προσθέτοντας πως επίσης ήταν μια εμπειρία που στο τέλος την απόλαυσε, με πρόσθετη ικανοποίηση το επιτυχές αποτέλεσμα.

Ο πρώτος Πρόεδρος ΕΟΑ Λάρνακας ευχαρίστησε τα πέντε πολιτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα του, τους αρχηγούς και τα στελέχη των κομμάτων αυτών, τις ομάδες ανθρώπων, τους φίλους του, την οικογένεια του την ομάδα του με την οποία έδωσε την μάχη ώστε να φέρει σε πέρας τον προεκλογικό αγώνα με επιτυχές αποτέλεσμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »