Γενική Επικαιρότητα

Στη “μάχη” του ’23 ο Νίκος Χριστοδουλίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Νίκος Χριστοδουλίδης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος
“Με πλήρη συναίσθηση της τεράστιας ευθύνης, με σεβασμό στην ιστορική πορεία του κυπριακού ελληνισμού, με καθαρούς στόχους για το ευρωπαϊκό μέλλον της πατρίδας μας, ανακοινώνω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

Περιτριγυρισμένος από δεκάδες υποστηρικτές του απ’ όλα τα φάσματα της κυπριακής κοινωνίας και με σύνθημα «Δύναμη που ενώνει» ο Νίκος Χριστοδουλίδης έγινε σήμερα ο 7ος υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές του 2023. Εμφανίστηκε ως ανεξάρτητος, υπερκομματικός και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να γίνουν πρωταγωνιστές στην ανανέωση που εισηγείται.

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος
“Μίλησα με δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, οικολόγους, αλλά και αποστασιοποιημένους. Όλοι τους, όλοι σας, μοιραστήκατε μαζί μου την ίδια αγωνία για το μέλλον. Συζητήσαμε για ώρες τα καθημερινά μας προβλήματα. Άκουσα και μιλήσαμε για τις κοινές μας έγνοιες, ως πολίτες, ως εργαζόμενοι, ως γονείς. Ανταλλάξαμε απόψεις για την οικονομία, την κοινωνία, την παιδεία, το περιβάλλον, την υγεία, τη διαφθορά, τα ουσιαστικά και καθημερινά θέματα της ζωής μας, που συχνά απουσιάζουν από το δημόσιο διάλογο”.

 

 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν αρνήθηκε τις πολιτικές καταβολές του.

Νίκος Χριστοδουλίδης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος
“Όλοι γνωρίζουν τη στενή και διαχρονική μου σχέση με τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Εργάστηκα, εξάλλου, σκληρά από όποιο αξίωμα και ιδιότητα ο Νίκος Αναστασιάδης μου εμπιστεύτηκε, και του είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων. Αναγνωρίζω τη συνεισφορά όλων των Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οικοδόμηση της σύγχρονης Κύπρου.  Εκτιμώ το έργο που έγινε σε όλους τους τομείς. Δεν μηδενίζω. Την ίδια ώρα, με καθαρό μυαλό αναγνωρίζω λάθη, ελλείψεις και παραλείψεις”.

 

Έστειλε παράλληλα μήνυμα προς τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου που ενδεχομένως να ανησυχούν για την επόμενη ημέρα

Νίκος Χριστοδουλίδης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος
“Ούτε ενδιαφέρομαι, ούτε θέλω, ούτε πρόκειται να ιδρύσω κόμμα/Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να πάμε ενωμένοι προς τις εκλογές, σε μια συνενωτική πορεία ανανέωσης, προοπτικής και ελπίδας. Θέλω να συμμετέχουν όλοι, χωρίς εξαιρέσεις, στο νέο ξεκίνημα της πατρίδας μας”.

 

Διαβάστε επίσης:

Στο στόχαστρο των δύο μεγάλων η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη: Μεταπηδά επισήμως στην αντιπολίτευση

“Το φράγμα του φόβου έσπασε”: Επίσημα Υποψήφιος Πρόεδρος ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Μιλώντας για το όραμα του ανέφερε ότι στόχος του είναι μια δυνατή και ανθεκτική και ανταγωνιστική οικονομία που να πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και να δημιουργεί νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας.

 

Νίκος Χριστοδουλίδης – Ανεξάρτητος Υποψήφιος
“Η κυβέρνηση, που θα σχηματιστεί, εάν με τιμήσετε με την ψήφο σας, θα περιλαμβάνει τους πιο ικανούς, ανεξάρτητα πολιτικής, ιδεολογικής και κοινωνικής προέλευσης και από αυτούς που θα με ψηφίσουν και από εκείνους που δεν θα το πράξουν”.

.

Σε ότι αφορά το κυπριακό ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι στηρίζει λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας χωρίς ξένα στρατεύματα και εγγυητές ενώ είπε πως ούτε το status quo, ούτε η διχοτόμηση, ούτε συνομοσπονδία ούτε η κυριαρχική ισότητα μπορούν να αποτελέσουν τη λύση.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »