Εκπαίδευση
Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα με δυο δεκάχρονα
Πηγή: reporter.com.cy
Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λάρνακα, με εμπλοκή δύο δεκάχρονων παιδιών και τον τραυματισμό του ενός εξ αυτών. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα το Υπουργείο Παιδείας.
Όπως πληροφορείται ο REPORTER, το πρωί της Τρίτης έγινε καταγγελία στο επαρχιακό γραφείο του Υπουργείου Παιδείας ότι ένας δεκάχρονος και μία δεκάχρονη ενεπλάκησαν σε καυγά, με αποτέλεσμα το αγόρι να ξυλοκοπήσει το κορίτσι, την ώρα του σχολείου. Μετά το περιστατικό, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε πως φέρει μικροτραυματισμούς.
Μετά την καταγγελία, το Υπουργείο Παιδείας έχει αρχίσει όλες τις διαδικασίες για να διερευνήσει το περιστατικό, με βάση τα πρωτόκολλα που υπάρχουν για το συγκεκριμένο περιστατικό.
Για το περιστατικό είναι ενήμεροι οι οργανωμένοι γονείς, οι οποίοι εκφράζουν έντονη ανησυχία καθώς δεν πρόκειται για το πρώτο φαινόμενο βίας που έχουν καταγράψει. Μάλιστα, θεωρούν ότι πρέπει να εξεταστούν αυτά τα φαινόμενα, για να ληφθούν μέτρα.