ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σάρωσε ο Βύρας με 65,6% – Δεύτερος ο Σωτήρης Ιωάννου με 17,8%

Τίποτα δεν αλλάζει για τον Ανδρέα Βύρα καθώς θα συνεχίσει να είναι ο Δήμαρχος Λάρνακας τα επόμενα 5 χρόνια και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού κατάφερε να λάβει το εντυπωσιακό 65,6% (15,645 ψήφους) το οποίο αποτελεί και το πιο υψηλό ποσοστό για Δήμαρχο Παγκύπρια.  Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βύρας το 2016 είχε λάβει 6283 ψήφους  και αν κρίνει κάποιος από το χθεσινό αποτέλεσμα , οι δημότες της Λάρνακας εκτίμησαν το έργο του τα τελευταία 7 χρόνια δίνοντας του μια ισχυρότατη εντολή.

Τη 2η θέση κλείδωσε τελικά ο υποψήφιος του Ε.ΛΑ.Μ κ. Σωτήρης Ιωάννου ο οποίος κατάφερε να αφήσει στην 3η θέση το Μιχάλη Ππεκρή. Ο κος Ιωάννου βγαίνει κερδισμένος απ´ αυτή τη μάχη καθώς πέρα από το γεγονός ότι το κόμμα του κέρδισε τον ΔΗ.ΣΥ , ο ίδιος έκανε μια προεκλογική εκστρατεία επικεντρώνοντας στις θέσεις του, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο του Βύρα. Εκεί που έπρεπε να αντιπαραθέσει τις θέσεις του με το νυν Δήμαρχο το έκανε με επιχειρήματα και μόνο μ´ αυτά.

Τέλος ο κος Ππεκρής και η θέση που πήρε σίγουρα δεν αντανακλά στο μέγεθος του κόμματος της δεξιάς στην πόλη μας. Παρόλα αυτά τόλμησε να μπει στη μάχη εκεί που κανείς δεν τολμούσε για τον ΔΗ.ΣΥ.

Σχετικά νέα

X
Translate »