Αθλητικά Νέα

Σάντης: «Ο κόσμος βαρέθηκε τις συγνώμες, συνάντηση με Πουλλαΐδη για ξεκαθάρισμα»

Βγήκε… μπροστά ο Ανδρέας Σάντης.

Μια μέρα μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ο οποίος άφησε την Ανόρθωση εκτός στόχων από το Μάρτιο, η πρόεδρος της μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα.

«Όσο είμαι εγώ εδώ, δεν θα υπάρχει εσωστρέφεια. Ο κόσμος βαρέθηκε τις συγγνώμες», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε ότι αύριο Σάββατο (4/3) θα γίνει συνάντηση με τον Χρήστο Πουλλαΐδη για να ξεκαθαρίστει το τι θα γίνει στο διοικητικό κομμάτι.

Παράλληλα, πήρε θέση για τα κακώς έχοντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, μιλώντας κυρίως για τους επενδυτές και τα στημένα, καθώς και τον ρόλο της «Κυρίας» στην ΚΟΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να εκφράσω τις ευχαριστίες μας προς τον κόσμο, ένα παιχνίδι Πέμπτη βράδυ και 30 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε sold out. Αυτό δείχνει την αγάπη και την επιθυμία και την αφοσίωση του κόσμου όσον αφορά την Ανόρθωση. Έχω πει από την πρώτη μέρα όσο είμαι εδώ, εσωστρέφεια δεν θα υπάρχει και ο κόσμος θα μαθαίνει την αλήθεια. Ο κόσμος έχει βαρεθεί από τις συγνώμες. Ξημέρωσε μία νέα μέρα και υποχρέωση δικιά μας είναι να μπορέσουμε να πεισμώσουμε ώστε να επαναφέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει να είναι. Η Ανόρθωση σημαίνει πολλά».

Για την επόμενη μέρα στην Ανόρθωση: «Τα επόμενα βήματα είναι ξεκάθαρα. Η δικιά μας εντολή είναι μέχρι τον Μάη. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε άμεσα την επόμενη μέρα. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που βάζεις, το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει μορφή με την είσοδο των επενδυτών. Ως Ανόρθωση έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία βασικά θέματα. Τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου. Ξέρουμε πόσα λεφτά μπορεί να φέρει η Ανόρθωση, μπορούμε με συγκεκριμένους τρόπους να το αυξήσουμε κατά ένα ποσοστό 30%. Δεν μπορεί η Ανόρθωση να στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο, οποιοσδήποτε και να βρίσκεται εκεί. Το δεύτερο κομμάτι έχει με τα ποσά που οφείλονται και τις αποδεσμεύσεις. Το τρίτο είναι με τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ και πρέπει να τα διαχειριστούμε. Αύριο υπάρχει συνάντηση με τον κ. Πουλλαίδη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τι θα γίνει. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση, έχουμε τους στόχους και τον τρόπο για να πάμε στην επόμενη ημέρα. Θα πρέπει να ξέρουμε που στεκόμαστε και ποιος αναλαμβάνει τι. Πρέπει και ο ίδιος ο Πουλλαίδης να μας ξεκαθαρίσει».

Για το αν θα συνεχίσει: «Εξαρτάται ποιες θα είναι οι εξελίξεις μαζί με τον μεγαλομέτοχο. Έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου που θα πρέπει να είναι ξεκαθαρισμένα για την επόμενη μέρα».

Για την εκ νέου υποψηφιότητά του Γιώργου Κούμα στην προεδρία της ΚΟΠ: «Η Ανόρθωση στηρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο, στηρίζει αυτούς που θεωρεί ότι μπορούν να πάρουν το κυπριακό ποδόσφαιρο σε ένα άλλο επίπεδο. Θα μιλήσουμε με τον κ. Κούμα, ξέρω ποιος είναι ο κ. Κούμας, θα συζητήσουμε μαζί του. Δεδομένοι δεν είμαστε για κανένα. Θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε θέματα που αφορούν το κυπριακή ποδόσφαιρο. Έχουμε θέσεις και απόψεις για όλα. Δεν ξέρουμε και αν υπάρχει ανθυποψήφιος».

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/sports/santis-o-kosmos-barethike-tis-sygnomes-synantisi-me-poyllaidi-gia-xekatharisma

Σχετικά νέα

X
Translate »