ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρωτοβουλία για αεροπορική σύνδεση Λάρνακας – Αλεξανδρούπολης

Πρωτοβουλία για εγκαθίδρυση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Λάρνακας και Αλεξανδρούπολης, για το ερχόμενο καλοκαίρι, αναλαμβάνει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

Σε ανακοίνωση ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας αναφέρει ότι το Διοικητικό του Συμβούλιο αποφάσισε όπως αποταθεί από κοινού με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στις αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας για την εγκαθίδρυση δρομολογίου μεταξύ Λάρνακας – Αλεξανδρούπολης.

Προσθέτει ότι η πρόταση αφορά την εγκαθίδρυση εβδομαδιαίας αεροπορικής σύνδεσης Λάρνακας – Αλεξανδρούπολης για το ερχόμενο καλοκαίρι (για 2 – 3 μήνες), ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες τουριστικής σύσφιξης των σχέσεων Κύπρου – Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

«Η σύνδεση Κύπρου – Αλεξανδρούπολης θα εξυπηρετεί εκτός από τους επισκέπτες στις δύο περιοχές, τους εργαζόμενους Κύπριους στην περιοχή και αντίστροφα, τους φοιτητές των δύο χωρών και επιχειρηματίες».

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος αναφέρει πως μαζί με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ετοίμασαν ήδη σχετική επιστολή την οποία θα αποστείλουν στις αεροπορικές εταιρείες.

Αναφέρει επίσης ότι πριν χρόνια οι Κυπριακές Αερογραμμές είχαν καθιερώσει αυτό το δρομολόγιο και είχε πολύ θετική απήχηση στην τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο περιοχών.

Σχετικά νέα

X
Translate »