Κινηματογράφος

Πρεμιέρα για την ταινία “The Secret Garden”

Πηγή: checkincyprus.com

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο των γονιών της στην Ινδία του 1947, η Mary (Dixie Egerickx) ξυπνάει ξαφνικά μια μέρα και συνειδητοποιεί πως όλοι οι υπηρέτες του σπιτιού, την έχουν εγκαταλείψει.

Οι αρχές την βρίσκουν μετά από μερικές μέρες, και αναγκάζεται να ταξιδέψει στην Αγγλία και να ζήσει με έναν άγνωστο θείο στην έπαυλη του. Η ίδια φαίνεται ως ένα κακομαθημένο και ψηλομύτικο κοριτσάκι που αδιαφορεί για τους ανθρώπους και τους κανόνες του νέου του σπιτιού, αλλά ένας νέος τετράποδος φίλος θα την οδηγήσει στον μυστικό μαγικό κήπο της έπαυλης. Εξερευνώντας τον παρέα με τον έφηβο Dickon (Amir Wilson) και τον φιλάσθενο ξάδερφό της, Colin (Edan Hayhurst), θα ρίξει τις άμυνες της που την παρουσιάζουν ως ένα σκληρό κορίτσι και θα ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβει ο θείος της.

Η ταινία “The Secret Garden” του Marc Munden βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Frances Hodgson Burnett, η οποία μεταφέρεται για τέταρτη φορά στο σινεμά (1919, 1949 και 1993 οι τρείς άλλες εκδοχές με πιο γνωστή την τελευταία από την Agnieszka Holland). Μαζί με τους νεαρούς πρωταγωνιστές στο φιλμ συμμετέχουν οι Colin Firth και Julie Walters.

Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σχετικά νέα

X
Translate »