Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Φιλανθρωπικό Δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του Συσσιτίου Λάρνακας.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, στο Radisson Blu Hotel, Φιλανθρωπικό Δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του Συσσιτίου Λάρνακας.
Το εν λόγω δείπνο διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά. Σκοπός αυτών των δειπνών είναι η οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων και άλλων Οργανισμών της πόλης και πλέον έχουν καταστεί καταστούν θεσμός.
Η Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας, ως βασικό της στόχο έχει την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας των δημοτών καθώς τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η βοήθεια αυτή μεταφράζεται διαμέσου διάφορων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζονται.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Άντρη Ανδρέου, η κ. Στάλω Βονιάτη εκπρόσωπο του Συσσιτίου Λάρνακας και τέλος ο Δήμαρχος Λάρνακας κ.Ανδρέας Βύρας.
Την βραδιά πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από τους η Φανή Ιωάννου και τον Χρίστος Σέας.
Η Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων και κατ’ επέκταση ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του Φιλανθρωπικού Δείπνου καθώς επίσης και όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια αυτή. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διαχρονικούς υποστηρικτές της εκδήλωσης, το Radisson Blu Hotel και Ανθοπωλείο Νταβάλια.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, περάν των εσόδων από το εισιτήριο εισόδου, πρόσφεραν εισφορές η Τράπεζα Κύπρου €1,500, η εταιρεία Nexters €2,000, «To Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου» €1,000 και Forest Park & Amorgos Boutique Hotel €1,000
May be an image of 1 person, standing and indoor
May be an image of 2 people, people standing and indoor
May be an image of 2 people, people standing and indoor
May be an image of 1 person, sitting and standing
May be an image of 8 people and indoor
May be an image of 2 people, people standing and indoor

Σχετικά νέα

X
Translate »