Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φιλανθρωπικό Δείπνο για ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος» (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Radisson Blu Hotel, Φιλανθρωπικό Δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου ΑΜΕΑ «Άγιος Λάζαρος» στη Λάρνακα.

Το εν λόγω δείπνο διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά. Σκοπός αυτών των δειπνών είναι η οικονομική ενίσχυση Ιδρυμάτων και άλλων Οργανισμών της πόλης και πλέον έχουν καταστεί καταστούν θεσμός.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων του Δήμου Λάρνακας, ως βασικό της στόχο έχει την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας των δημοτών καθώς τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η βοήθεια αυτή μεταφράζεται διαμέσου διάφορων ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζονται.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Άντρη Ανδρέου, ο Διευθυντής του Κέντρου κ. Αλέξης Ζωγράφος και τέλος ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

Η βραδιά πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από τους η Φανή Ιωάννου, ο Χρίστο Θεοχάρους και ο Αριστοτέλη Ελευθερίου.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη της Επιτροπή Κοινωνικής Προνοίας, Εθελοντισμού και Προσφυγικών Θεμάτων και κατ’ επέκταση ο Δήμος Λάρνακας, ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του Φιλανθρωπικού Δείπνου καθώς επίσης και όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο διαχρονικό υποστηρικτή της εκδήλωσης, το Radisson Blu Hotel.

Σχετικά νέα

X
Translate »