Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Παροχέων Πρώτων Βοηθειών Κύπρου στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Παροχέων Πρώτων Βοηθειών Κύπρου στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας.

Η κύρια δραστηριότητα των μελών του Συνδέσμου είναι η εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών στην εργασία και είναι ο μόνος κλάδος που είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Υγείας να παρέχει αυτή την διδασκαλία.

Σκοπός της δημιουργίας του Συνδέσμου κάτω από την στέγη του ΕΒΕΛ και κατ’ επέκταση του ΚΕΒΕ είναι να οργανώσει τους εργοδότες του επαγγέλματος έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός των ενεργειών τους με αποτέλεσμα τη λήψη συλλογικών μέτρων για τη διασφάλιση και προώθηση των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών  συμφερόντων των μελών.

Παράλληλα, η δημιουργία του Συνδέσμου έχει σαν στόχο την ανάπτυξη, προαγωγή και εξύψωση των επιχειρήσεων του κλάδου, τη βελτίωση του  επαγγελματικού επιπέδου των Επαγγελματιών Παροχέων Πρώτων Βοηθειών Κύπρου, τη σύσφιξη των  σχέσεων μεταξύ των μελών και την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και συνεργασίας με την εξάλειψη του αθέμιτου ανταγωνισμού και προστριβών μεταξύ των μελών, την προάσπιση των κοινών συμφερόντων και την αλληλοβοήθεια, την αλληλοϋποστήριξη και γενικά την εκπροσώπηση των μελών μέσω του Συνδέσμου.

Το ΕΒΕ Λάρνακας χαιρετίζει την δημιουργία του Συνδέσμου στον οποίο θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης  με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο για προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων του Συνδέσμου ή/και των μελών του συνδέσμου με τα πάγια του αιτήματα, και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΚΕΒΕ.

Σχετικά νέα

X
Translate »