ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ππεκρής και επίσημα: Δήλωση Αννίτας Δημητρίου

Σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγηση μου για τον Δήμο Λάρνακας. Είναι ο Μιχάλης Ππεκρής, ένας νέος, επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος.

 

Δήλωση Προέδρου

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρά οργανωμένα και μεθοδικά για να δώσει με επιτυχία τη μάχη των εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. Χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες.

Σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγησή μου για τον Δήμο Λάρνακας. Είναι ο Μιχάλης Ππεκρής, ένας νέος, επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος.

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Μιχάλης ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Η πορεία του δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας.

Τα προσόντα του και οι επιτυχίες του στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και οι εμπειρίες του ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, καταδεικνύουν πως είναι η ισχυρή εκείνη προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για τη Λάρνακα που μας αξίζει.

Είναι άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λάρνακα καθημερινά. Γνωρίζει τα προβλήματά της αλλά γνωρίζει και τις λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν.

Ο Μιχάλης Ππεκρής έχει συνεπώς εκείνα τα εχέγγυα που θέλουμε αλλά και τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στα συλλογικά όργανα της Παράταξης.”

Σχετικά νέα

X
Translate »