Γενική Επικαιρότητα
Πορεία Μνήμης Ισάακ-Σολωμού: Κλείνουν συμβολικά τα οδοφράγματα – Αύριο η μεγάλη πορεία «με οδηγό τη μνήμη»
Σε συμβολικό κλείσιμο οδοφραγμάτων της Λευκωσίας θα προβεί την Παρασκευή πορεία μοτοσικλετιστών, στο πλαίσιο του Οδοιπορικού Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3.15 μ.μ. θα ξεκινήσει πορεία μοτοσικλετιστών, η οποία θα προβεί σε συμβολικό κλείσιμο οδοφραγμάτων και διανομή φυλλαδίων.
Συγκεκριμένα, οι μοτοσυκλετιστές θα κλείσουν για σύντομο χρονικό διάστημα τα οδοφράγματα σε Ζώδεια και Αστρομερίτη, όπου θα διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια, δίχως όμως να προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας, η κεντρική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα τριάντα χρόνια από τις θυσίες των δύο ηρώων θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο Ισαάκ-Σολωμού στο Παραλίμνι, το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 20:00.
Διαβάστε επίσης: Ισαάκ-Σολωμού: Μεγάλη πορεία μοτοσικλετών το Σάββατο «με οδηγό τη μνήμη»
Πηγή: ΚΥΠΕ

07/08/2026