ΠΡΟΣΩΠΑ

Podcast Talks: Γιαννάκης Οκκάς εφ’ όλης της ύλης (ΒΙΝΤΕΟ)

O νέος καλεσμένος του Βάσσου Ηλιάδη και του Μάριου Νεοφύτου, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις…

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πρώτος σε συμμετοχές με την εθνική μας ομάδα και δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ έγινε ο πρώτος Κύπριος που έπαιξε επαγγελματικά μπάλα στην Ισπανία, έχοντας πλούσια καριέρα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο Γιαννάκης Οκκάς, περί ου ο λόγος, μιλάει στο Podcast Talks για τις όμορφες και άσχημες στιγμές της καριέρας του, την εθνική, τον ποδοσφαιρικό του «πατέρα» και για το φετινό πρωτάθλημα.

Τα Podcast είναι ένα εναλλακτικό είδος ψηφιακού «ραδιοφώνου» στο διαδίκτυο όπου ο χρήστης μπορεί να το ακούσει το περιεχόμενο όποτε ο ίδιος επιθυμεί σε όποια πλατφόρμα επιλέξει. Πρόκειται για ψηφιακά καταγραμμένους ηχητικούς διαλόγους, όπου οι podcasters συζητούν την επικαιρότητα φέρνοντας μπροστά ερωτήματα και προβληματισμούς των πολιτών – φιλάθλων και των ακολούθων τους (followers). Οι Podcasters καλύπτουν παράλληλα σημαντικά ειδησεογραφικά θέματα μέσα από μεγάλες συζητήσεις γύρω από διάφορες ενδιαφέρουσες θεματολογίες.

Απολαυστικοί διάλογοι, με inside πληροφόρηση, χωρίς φίλτρα αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια, τα «Podcast Talks» του ALPHA αποτελούν άλλη μια καινοτόμα προσέγγιση στην ενημέρωση. Οι λάτρεις του είδους μπορούν να εντοπίσουν και να ακούσουν τα «Podcast Talks» στις πλατφόρμες: Sound cloud, Spotify, Apple Podcast, YouTube, Facebook και Instagram.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »