ΠΡΟΣΩΠΑ

Περήφανος ο Δημήτριος Φραντζέσκου που πέρασε στην Ιατρική Σχολή με 19,786

Πηγή: offsite.com.cy
“Νιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου”

Ικανοποιημένος και περήφανος δήλωσε ο Δημήτριος Φραντζέσκου του Λυκείου Αραδίππου, ο οποίος εξασφάλισε στις Παγκύπριες Εξετάσεις, Βαθμό Πρόσβασης «20» μετά την εφαρμογή της στατιστικής επεξεργασίας κατά το Πλαίσιο Πρόσβασης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Φραντζέσκου Δημήτριος,  από το στρατόπεδο όπου υπηρετεί την θητεία του, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «χάρηκα πάρα πολύ με τα αποτελέσματα γιατί αυτό αποδεικνύει ότι οι κόποι μου τόσο φέτος όσο και τις προηγούμενες χρονιές ανταμείφθηκαν και κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Με τη βοήθεια του Θεού και των καθηγητών μου τα πήγα μια χαρά γιατί φέτος ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά που οι τελειόφοιτοι με την πρόκληση της πανδημίας του κορωνοϊού χρειάστηκε να δουλέψουμε περισσότερο και νοιώθω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης είπε πως «ακόμα δεν έχω  αποφασίσει κατά πόσον θα μεταβώ στην Ελλάδα ή θα παραμείνω στην Κύπρο για τις σπουδές μου. Θα αποφασίσω όταν ολοκληρώσω τη στρατιωτική μου θητεία», είπε.

Ο Δημήτρης Φραντζέσκου ανέφερε επίσης πως «όλο αυτό το διάστημα οι γονείς μου με παρακολουθούσαν που διάβαζα εντατικά για τις εξετάσεις, γνωρίζουν τι πέρασα όλα αυτά τα χρόνια και είμαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι χαρούμενοι και περήφανοι».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »