ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση της Τελικής Μελέτης Βιωσιμότητας του Συστήματος Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ), στο Δήμο Αραδίππου

Καλείστε στην παρουσίαση της Τελικής Μελέτης Βιωσιμότητας « Εγκαθίδρυσης Συστήματος Διαλογής στην Πηγή και Χωριστής Συλλογής Ανακυκλώσιμων και Οργανικών Αποβλήτων και Εφαρμογής Συστήματος Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ), με προπληρωμένη σακούλα στο Δήμο Αραδίππου και Κοινότητες Τρούλλων, Κελλιών και Κόσιης», την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. στο Οίκημα Ιστορικού και Λαογραφικού Αρχείου Δήμου Αραδίππου.

Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα προσκαλείστε στην παρουσίαση της Τελικής Μελέτης Βιωσιμότητας, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 9:30 π.μ. , στο Οίκημα Ιστορικού και Λαογραφικού Αρχείου Δήμου Αραδίππου, για την τελική παρουσίαση και αξιολόγηση του τρόπου προσέγγισης του έργου, για την εφαρμογή του συστήματος διαλογής στην πηγή και χωριστή συλλογή ανακυκλώσιμων και οργανικών αποβλήτων και εφαρμογή συστήματος Πληρώνω όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα στον Δήμο Αραδίππου και στις Κοινότητες Τρούλλων, Κελλιών και Κόσιης.

Την συνάντηση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αραδίππου , το τμήμα Περιβάλλοντος και η παρουσίαση θα γίνει από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Σχετικά νέα

X
Translate »