Κοινωνία

Παραδόθηκε ο ιατρικός εξοπλισμός προσφορά της Εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου προς την Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου! 

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάσαμε στο νοσοκομείο Ιατρικό Εξοπλισμό αξίας 31.637 ευρώ. Αυτή η γενναιόδωρη δωρεά, που κατέστη δυνατή χάρη στην επιτυχία του φιλανθρωπικού μας φεστιβάλ “Ο Άγιος Λάζαρος και ο Μικρός του Φίλος Σάββας”, θα στηρίξει άμεσα τις προσπάθειες του νοσοκομείου για την παροχή ουσιαστικής φροντίδας σε παιδιά που χρήζουν ιατρικής βοήθειας στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου.
May be an image of 10 people
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς τη Διεύθυνση και το Ιατρικό Προσωπικό του νοσοκομείου για την αφοσίωσή τους και τη δέσμευσή τους στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.
Ας συνεχίσουμε να δίνουμε ελπίδα και να κάνουμε τη διαφορά μαζί.
May be an image of 8 people, lighting and text
May be an image of 9 people and lighting
May be an image of 10 people and text
May be an image of 8 people, hospital and text that says 'AAZAPOC roc THC MAC" ம ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ TO ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ MHMA ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ €31.637 ΕΥΡΩ NTA MIA ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΙΑΚΟΣΙΑ TPIANTA'
May be an image of 8 people and text
May be an image of 7 people, table and text
May be an image of 8 people, people playing football and text
May be an image of 4 people, lighting and text

Σχετικά νέα

X
Translate »