Κοινωνία

Παράδοση τροχοκαθισμάτων στον Δήμαρχο Αθηένου

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς παρέλαβε σήμερα 27 Ιουνίου 2022, δύο τροχοκαθίσματα από την Υπεραγορά «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου, ως αποτέλεσμα της συλλογής από την Υπεραγορά μεγάλου αριθμού πωμάτων.

Την παράδοση έκανε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου ο διευθυντής της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριος Δράκος.

Η Υπεραγορά για τρίτη φορά, για τρίτο συνεχόμενο έτος, παραδίδει στον Δήμαρχο τροχοκαθίσματα, ως αποτέλεσμα της συλλογής πωμάτων από πελάτες της, τα οποία αποθήκευε σε ειδικό χώρο. Το 2020 τροχοκάθισμα που είχε παραδοθεί, δόθηκε από τον Δήμαρχο στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των ενοίκων της Στέγης. Το 2021 το τροχοκάθισμα παρέμεινε στον Δήμο και χρησιμοποιείται για τις ανάγκες δημοτών της Αθηένου που το έχουν ανάγκη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να εξυπηρετούνται μέσω του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον διευθυντή της Υπεραγοράς «ΜAS» (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την επαναλαμβανόμενη και πολύμηνη ευγενή χειρονομία τους για συλλογή των πωμάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα τη δωρεάν των τροχοκαθισμάτων, ενώ ανέφερε ότι τα τροχοκαθίσματα θα παραδοθούν στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθούν για τις πολλαπλές ανάγκες των ενοίκων της Στέγης.

Σχετικά νέα

X
Translate »