Δελτία Τύπου

Π.Ο.Ν.Α.ΘΑ: Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση «με ανοικτά πανιά…καράβια γεμάτα χαμόγελα

Ο Παγκύπριος Όμιλος Ναυσιπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ν.Α.ΘΑ) – Ponatha Club διοργάνωσε το Σάββατο 9 Ιουλίου και ώρα 9:30πμ με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση «με ανοικτά πανιά…καράβια γεμάτα χαμόγελα».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα ιδρύματα Agalia Elpidas Non Profit Organisation και το Δικαίωμα Ελπίδας Για Άτομα Με Αναπηρίες .

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η #LarnakaMarina.

Τα παιδιά μαζί με τους γονείς και φίλους τους επιβιβάστηκαν σε 8 σκάφη και από την Μαρίνα Λάρνακας σάλπαραν στον κόλπο της Λάρνακας όπου απόλαυσαν το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων, το Μεσαιωνικό κάστρο, είδαν τα αεροπλάνα από κοντά και έμαθαν από τους καπετάνιους τα μυστικά της ιστιοπλοΐας.

Πριν από τη θαλάσσια βόλτα πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό, εκ μέρους του Δήμαρχου Λάρνακας ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ν.ΑΘΑ. κ. Γιώργος Κάζανος, και ο Διευθυντής της Μαρίνας Καπτ. Πάρης Δημητρίου.

Ακολούθησε γεύμα στη Μαρίνα Λάρνακας όπου τα παιδιά μοιράστηκαν την εμπειρία τους και έκαναν ερωτήσεις στους Καπετάνιους.

Η εκδήλωση είχε στόχο να προσφέρει στα παιδία της οργάνωσης του Όμιλου μια μοναδική εμπειρία και να τα βοηθήσει να εμπνευστούν και να ασχοληθούν περισσότερο με τη θάλασσα.

Σχετικά νέα

X
Translate »