Αθλητικά Νέα

Όμορφη βραδιά για την Εθνική Ενόργανης στο Indigo Hotel (pics-vid)

Στη Λάρνακα βρέθηκε χθες η Εθνική Ενόργανης. Η ομάδα που έγραψε ιστορία στους πρόσφατους Κοινοπολιτειακούς αγώνες και μας γέμισε περηφάνια τόσο για τα μετάλλια και την 3η θέση στη γενική κατάταξη όσο και για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν με χαρακτηριστική σκηνή αυτήν του Μάριου Γεωργίου όταν ο Ηλίας Γεωργίου κατακτούσε το χρυσό στο μονόζυγο και τον έριχνε στην 3η θέση.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τα χρυσά αυτά παιδιά μαζί με τους προπονητές τους δεξιόθηκε ψες βράδυ στο Indigo Hotel ο κός Σάββας Κάκος, θέλωντας να τους ευχαριστήσει για τις στιγμές χαράς και περηφάνειας που μας πρόσφεραν.  Ο κός Κάκος εξήρε και τους 5 αθλητές για το χαρακτήρα και το ήθος που δείχνουν εντός και εκτός αγωνιστικών τονίζοντας τους πως αποτελούν πρότυπα στην κοινωνία.

Παράλληλα ο κος Κάκος ανέφερε στην ομάδα πως παρα το γεγονός ότι ως Όμιλος Quality έχουμε υιοθετήσει τον Ηλία Γεωργίου θέλουμε να σας στηρίξουμε και ως ομάδα και θα το κάνουμε εμπράκτως και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και έδωσε ραντεβού με την ομάδα το Σεπτέμβριο στο νέο Radisson Beach Resort.

Στο τιμητικό δείπνο το παρών τους έδωσαν οι:

Aθλητές: Ηλίας Γεωργίου, Μάριος Γεωργίου, Σωκράτης Πηλακούρης, Μιχάλης Χαρή και Γιώργος Άγκονας.

Προπονητές: Παναγιώτης Σιήππης/Aντρη Τσιερκέζου Σιήππη , Ηρόδοτος Γιωργαλλάς/Πετρούλλα Γιωργαλλά, Παναγιώτης Πετρίδης

Quality Group: Σάββας Κάκος, Άλκα Κάκου, Μόνικα Κάκου, Έλενα Καττου, Μαρία Σολωμού, Αlex Τuzovic

ΟtherView Marketing: Αλέξανδρος Ηλία

Οι γονείς του Ηλία Γεωργίου, Κούλλα και Γιώργος Γεωργίου

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »