Δελτία Τύπου

Όμιλος εταιρειών Quality: Eορταστικό διήμερο “Property Showcase Celebration”

Ο όμιλος εταιρειών Quality Group, πρωτοπόρος στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων, ανακοινώνει τη λειτουργία των νέων γραφείων του στο κέντρο της Λάρνακας. Γιορτάζει αυτό το νέο επαγγελματικό ορόσημο με το εορταστικό διήμερο “Property Showcase Celebration” στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, στον νέο και πολυτελή χώρο του Kition Sales Office.

Τα νέα γραφεία αποτελούν ένδειξη της αφοσίωσης του ομίλου για αριστεία στον τομέα των υπηρεσιών ακινήτων και με τον εορτασμό εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους εκλεκτούς πελάτες και συνεργάτες του.

Το εορταστικό διήμερο θα περιλαμβάνει αποκλειστικές προσφορές για αγορά ακινήτου και συμμετοχή σε διαγωνισμούς με εκπληκτικά δώρα. Το κοινό και οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια πλούσια γκάμα ακινήτων του ομίλου στη Λάρνακα, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου στη σελίδα https://www.qualitygroupoffers.com/

Για άμεση εξυπηρέτηση οι πόρτες του Κition Sales Office θα είναι ανοικτές για ραντεβού με την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα του που θα παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις αποκλειστικές προσφορές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το https://bit.ly/3sThkye ή να καλέσουν στο τηλέφωνο +357 24 621402 για να κλείσουν έγκαιρα προσωπικό ραντεβού και να εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας, στον χώρο του Kition Sales Office, που βρίσκεται στην οδό Γεώργιου Αραδιππιώτη 1, Millenium Lion House, στη Λάρνακα.

Πληροφορίες
Ειδικές προσφορές: https://www.qualitygroupoffers.com/
Κράτηση ραντεβού: https://bit.ly/3sThkye
Τηλέφωνο: +357 24 621402
Email: events@qualitydevelopments.com
Διεύθυνση: Γεώργιου Αραδιππιώτη 1, Millenium Lion House, 6016 Λάρνακα
Τοποθεσία: https://bit.ly/3Rk7Gy2
Facebook: https://www.facebook.com/qualitygroupcyprus
Instagram: https://www.instagram.com/qualitygroupcyprus/

Σχετικά νέα

X
Translate »