ΑΕΚ

Όλτρα: «Είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε»

Οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Όλτρα για τον αυριανό επαναληπτικό με την Ντνίπρο, που θα διεξαχθεί στη σλοβακική πόλη Κόσιτσε.

Το αρχικό σχόλιό του: «Μας περιμένει δύσκολη δουλειά. Σημαντική πρόκληση για το κλαμπ και για τον κόσμο. Καλό σύνολο η Ντνίπρο. Πρέπει να έχουμε ένταση στο ματς, δίχως λάθη. Δεν πρέπει να παίξουμε μόνο άμυνα, θέλουμε μυαλό στις προσπάθειες μας. Η πρόκριση θα κριθεί εδώ, έχουμε προβάδισμα όμως έχουμε «δρόμο». Θέλουμε να εμφανιστούμε γενναίοι με πίεση ψηλά. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, η ομάδα πρέπει να απολαύσει το ματς. Ίσως χρειαστεί να υποφέρουμε, όμως θα «παλέψουμε» για να πάρουμε την πρόκριση».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μίλησε ο Φαράζ: «Έχουμε ένα σημαντικό ματς, ιστορικό για εμάς, για τον σύλλογο. Να δώσουμε το 100%, να παίξουμε για τον κόσμο μας. Με μυαλό στο παιχνίδι, για εμένα είναι σημαντικό να μην μείνουμε στο 1ο ματς αλλά να το δούμε σαν μια νέα αναμέτρηση».

Στη συνέχεια ο Όλτρα ρωτήθηκε πώς θα καταφέρει η ΑΕΚ να μην αγωνιστεί μόνο αμυντικά. Η απάντησή του: «Όπως είπε και ο Φαράζ το κλειδί είναι να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Να δούμε την αντίπαλο πως θα παρουσιαστεί. Σίγουρα δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα. Δεν πρόκειται να πάρουμε όμως ρίσκα. Να παίξουμε με μυαλό, να είμαστε γενναίοι και να τελειώσουμε τις φάσεις που θα βρούμε. Περίμενα πως θα είναι ισορροπημένο το ζευγάρι, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες».

Φαράζ για την σημασία του ματς: «Το ξέρουμε πως είναι σημαντικό για όλους αυτό το ματς. Να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα, είμαστε έτοιμοι να υποφέρουμε για τον στόχο μας».

Σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου, για τους Ούγγρους Νίκολιτς και Γκιούρτσο: «Ο Νίκολιτς θέλει να παίζει, να βοηθά και δίνει το 100%. Είμαι ευχαριστημένος, όπως με όλους. Είναι επαγγελματίας και δουλεύει σκληρά. Είναι καλός χαρακτήρας επίσης. Δυστυχώς ο Γκιούρτσο είναι τραυματίας, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, κάνει καλή χρονιά. Όμως τώρα λείπει και εστιάζω στους άλλους πολύ καλούς εξτρέμ που έχουμε. Είμαι χαρούμενος για τις επιλογές που έχω στη διάθεσή μου».

Όλτρα για 11άδα και αν έχει προβάδισμα η ΑΕΚ: «Αποφασισα για την 11άδα αλλά δεν θα την πω εδώ πριν μιλήσω με τους παίκτρς. 2-3 παίκτες είναι κρυολογημένοι, όσοι παίξουν πρέπει να είναι στο 100%. Κερδίσαμε το 1ο ματς αλλά είναι 50-50% οι πιθανότητες. Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ και όσους θα μας στηρίξουν από την Κύπρο».

Όλτρα«Πάντα βάζω στοίχημα με τον Φαράζ. Προτιμώ να πληρώνω και να χάνω το στοίχημα (γέλια)».

Όλτρα για κρυολογημένους παίκτες: «Ελπίζω πως δεν θα μείνουν έξω. Φυσιολογικά θα είναι στη διάθεσή μου, μετά την προπόνηση θα το δω».

Σχετικά νέα

X
Translate »