Γενική Επικαιρότητα

Οι “πρωταγωνιστές” των Βillboards: Ποιους θα δεις από Ριζοελιά μέχρι Λευκωσία;

Πηγή: alphanews.live

Μία μόλις εβδομάδα μας χωρίζει από το στήσιμο των καλπών για τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2023 και οι εκστρατείες των βασικών Υποψηφίων βρίσκονται στο ζενίθ!

Όλο και περισσότερα διαφημιστικά σποτάκια αναρτώνται σε μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που δεκάδες πανό και πλακάτ τοποθετούνται σε αυτοκινητόδρομους, καφενεία και κεντρικά σημεία πόλεων και χωριών.

Το AlphaNews.Live φωτογράφισε τις διαφημιστικές πινακίδες που οι οδηγοί συναντούν από τον κεντρικότερο κυκλικό κόμβο της Κύπρου, αυτόν την Ριζοελιάς, μέχρι την είσοδο της Λευκωσίας.

Νίκος Χριστοδουλίδης, Αβέρωφ Νεοφύτου και Αντρέας Μαυρογιάννης φιγουράρουν στις τρεις μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες που είναι τοποθετημένες πέριξ του κυκλικού κόμβου.

Λ

΄ΛΛ

ΛΛΛ

 

 

Στο ύψος των Λυμπιών “πρωταγωνιστής” στη διαφημιστική πινακίδα είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

 

ΛΥΜΠΙΑ

 

Στο ύψος της κοινότητας Αλάμπρας και πριν από το σημείο όπου ενώνονται οι αυτοκινητόδρομοι Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκασίας, οι διερχόμενοι οδηγοί συναντούν διαδοχικά τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Αντρέα Μαυρογιάννη.

 

κκκ

κκκ

 

Λίγα μέτρα παρακάτω για για όσους ταξιδεύουν από Λεμεσό προς Λευκωσία,  “ο Αβέρωφ μπορεί με τη ψήφο μας.”

κκκ

 

Στην ίδια ηλεκτρονική διαφημιστική πινακίδα που είναι τοποθετημένη στην έξοδο του Πέρα Χωρίου Νήσου και κοντά στη γνωστή “έπαυλη με τις φοινικιές” εναλλάσσονται τα πρόσωπα των Νίκου Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

λ

λ

 

Όσοι πάλι ταλαιπωρούνται στο σημείο όπου διεξάγονται τα κατασκευαστικά έργα για τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της Λευκωσίας, στο ύψος των Χαλεπιανών, όπου σχεδόν καθημερινά δημιουργούνται ουρές οχημάτων, μπορούν να δουν τον Υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη.

λλλ

 

Η μοναδική διαφημιστική πινακίδα εντός του αυτοκινητόδρομου στην οποία απεικονίζεται ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, βρίσκεται τοποθετημένη στην ταράτσα εμπορικού καταστήματος, λίγα μέτρα πριν από τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών.

 

λ

 

Νίκος Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ Νεοφύτου “φιγουράρουν” διαδοχικά στην απόσταση από τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών μέχρι τον κυκλικό κόμβο του νέου ΓΣΠ, στην είσοδο της Λευκωσίας.

λλ

λ

Πάντως, οι διαφημιστικές πινακίδες των Υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα πρέπει να “κατέβουν” μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2023, οπόταν λήγει η περίοδος της προεκλογικής εκστρατείας και με βάση τα όσα προνοεί ο νόμος Περί Προεδρικών Εκλογών.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »