Γενικά

Oι 5 υποψηφιότητες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής

Το Κίνημα Ανεξάρτητοι  κινείται για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς με τις ανακοινώσεις των υποψηφίων του να διαδέχονται η μια την άλλη.
Στο ψηφοδέλτιο της πόλης μας το Κίνημα αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρες με 6 υποψηφίους οι 5 εκ των οποίων έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ & ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Γεννήθηκα το 1990 στη Λάρνακα, πόλη καταγωγής του πατέρα μου, όπου μεγάλωσα και κατοικώ σήμερα. Κατάγομαι επίσης από τη κατεχόμενη Λύση, γενέτειρα της μητέρας μου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Είμαι απόφοιτος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας και στην εφηβεία μου υπηρέτησα ως βαθμοφόρος στο Τάγμα Οδοιπόρων Αγάπης της Ι.Μ. Κιτίου. Στη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας υπηρέτησα ως Λοχίας Αρχιφύλακας σε φυλάκια της Πράσινης Γραμμής.

Έχω σπουδάσει λογιστική στο Λονδίνο, είμαι Εγκεκριμένος λογιστής από το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο ΜΒΑ στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Είμαι επίσης Πιστοποιημένος Εξεταστής Απάτης, μέλος του συνδέσμου Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) της Αμερικής.

Έχω εργαστεί σε διεθνή ελεγκτικό οίκο ως σύμβουλος επαγγελματικών υπηρεσιών για θέματα ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων στο χρηματοοικονομικό τομέα. Σήμερα εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρεία ασκώντας παρόμοια καθήκοντα.

Είμαι μέλος σε μη-κυβερνητικές οργανώσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται κατά της Διαφθοράς, της Απάτης και της Διαπλοκής, προωθώντας τη Διαφάνεια και την Ακεραιότητα. Έχω επίσης συνεργαστεί με διεθνή μη-κυβερνητική, μη-κερδοσκοπική οργάνωση υπέρ της Διαφάνειας ως εξωτερικός συνεργάτης, σε έρευνα σχετικά με τα στοιχεία «Πόθεν Έσχες» βουλευτών κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1983 στην οποία μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Έχω καταγωγή από την Αμμόχωστο απ’ την οποία κατάγεται η μητέρα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες.

Είμαι απόφοιτος της Διανελλείου Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, στην ηλεκτρολογία και έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πατρών (Bsc). Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Bournemouth University στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών (Msc).

Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία στο επίλεκτο σώμα της Στρατονομίας.

Με την επιστροφή μου το 2010 από το εξωτερικό, έχω εργαστεί για 6 χρόνια ως στέλεχος Μάρκετινγκ σε μεγάλους οργανισμούς στον τομέα του τουρισμού και αερομεταφορών. Από το 2016 εργάζομαι ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε δική μου εταιρεία. Παράλληλα από το 2015 διατηρώ τα τοπικά μέσα City of Larnaka των οποίων είμαι δημιουργός. Aπό το 2019 αποτελώ μέρος της κριτικής επιτροπής των Cyprus Tourism Awards, επιτροπή η οποία αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του Κυπριακού επιχειρήν.

Ως δημότης της Λάρνακας και λόγω των τοπικών μέσων που διατηρώ, έχω καθημερινή τριβή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης και επαρχίας. Ιδιαίτερα στο Δήμο Λάρνακας έχω ενεργό εμπλοκή καθώς εργάζομαι στενά με το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βύρα σε διάφορα θέματα του Δήμου.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1980 όπου και διαμένω. Είμαι γιος του Αντρέα Ιορδάνου συνταξιούχου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αντρούλλας Σταύρου με καταγωγή από Πέγγεια Πάφου και Τρούλους Λάρνακας.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Κλάδου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας. Μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας εργάστηκα για 2 χρόνια στη Τουριστική Βιομηχανία. Από το 2002 εργάζομαι στην Ασφαλιστική Βιομηχανία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με το κυνήγι και είμαι αντιπρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Βάβλας. Συμμετέχω ενεργά σε φιλανθρωπικούς συνδέσμους όπως το Παιδικό Χαμόγελο και στο Σύνδεσμο Αιμορροφιλικών Κύπρου όπου είμαι μέλος του Συμβουλίου.

 

ΔΡ. ΛΟΪΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Γεννήθηκα στην Λευκωσία το 1979 και μέχρι τα 20 μου χρόνια έζησα στο χωριό Ακάκι.

Είμαι απόφοιτος του Λυκείου Κύκκου Β’ και μετά την στρατιωτική μου θητεία, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο 2ο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Μόσχας όπου αποφοίτησα το 2006 με Δίπλωμα Ιατρικής. Επέστρεψα στην Κύπρο και μετά την εγγραφή μου στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου, το 2010 επέστρεψα στην Μόσχα για ειδικότητα στην Ιατροδικαστική, την οποία ολοκλήρωσα το 2013. Το 2017 απέκτησα μεταπτυχιακό στην Δημόσια Υγεία.

Εργάστηκα στο Τοπικό Ιατρείο του Πύργου Τυλληρίας και ακολούθως στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Λάρνακας από το 2008 μέχρι το 2010 και ξανά στο Τμήμα Επειγόντων του Γ.Ν. Λάρνακας από το 2014 μέχρι το 2017. Την περίοδο 2017-2018 εργάστηκα στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και από το 2018 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στο American Medical Center. Από το 2018, διδάσκω Ιατροδικαστική στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΙΛΑΛΗΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ / ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Γεννήθηκα στην Λάρνακα το 1978 και από το 2000 διαμένω στην Τερσεφάνου. Γιός τους Πανάρετου Πιλάλη και της Νίκης Καβαλιέρου με καταγωγή από Λεονάρισσο και Γιαλούσα. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Είμαι απόφοιτος του οικονομικού κλάδου του Λυκείου Λευκάρων και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Εχω εργαστεί ως διευθυντής σκηνής για 5 έτη στο τηλεοπτικό κανάλι Σιγμα.

Ως απόφοιτος της δραματικής σχολής κτίζω την καριέρα μου ως ηθοποιός για 18 χρόνια, συνεργαζόμενος σχεδόν με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, εκπομπές και θεατρικές σκηνές.

Διαχρονικά προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως εθελοντής σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Τόπο στους νέους, αλλά όχι άπειρους, στους μή-κομματικούς αλλά πολιτικά σκεπτόμενους.
Τόπο στα αδέσμευτα μυαλά.Τόπο σε ικανούς επαγγελματίες και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Σε αυτούς που αποφάσισαν ότι έφθασε η ώρα της παρέμβασης.
Σε υποψηφίους χωρίς υποχρεώσεις και ανταλλάγματα, με μόνη έννοια την κοινωνία των πολιτών, την ευημερία τους και την άρση της κοινωνικής αδικίας.
Υποψήφιους από κάθε πλευρά του κοινωνικού γίγνεσθαι, ανθρώπους με έργο, τόλμη και χαρακτήρα.
Που άφησαν στην άκρη τον ατομικισμό εδώ και χρόνια, δουλεύοντας για το κοινό καλό.
Άνθρωποι που έκαναν πράξη μέσα από το κοινωνικό έργο τα πιστεύω τους.
Άνθρωποι που στέκονται απέναντι στην διαφθορά και την διαπλοκή, που απαιτούν διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.
Δεν θα μάθουν τώρα την αλήθεια, την κατανόησαν μέσα από τα βιώματα τους και δεν θα αφήσουν άλλους να την καθορίσουν για αυτους.
Και πριν και μετά τις εκλογές.
Γιατί η Αλλαγή δεν είναι περιστασιακό σύνθημα, αλλά τρόπος ζωής.
Πάμε για αλλαγή γενιάς.
ΤΟΠΟ λοιπόν.
Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε ανα τακτά διαστήματα τα άτομα της ομάδας μας για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021.

Σχετικά νέα

X
Translate »