Δελτία Τύπου

Οδοντιατρική κλινική Ξενοφών Κυριακίδης – Μέλος του Γεσυ

Η Οδοντική σας υγιεινή και φροντίδα, ο στόχος μας.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η οδοντιατρική κλινική «Ξενοφών Κυριακίδη» είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει και να φροντίσει άμεσα για την στοματική και οδοντική σας υγεία. Με μια μακροχρόνια ιστορία, η οποία ξεκινά από το 1980 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, με το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής να είναι πάντα στην διάθεση σας.

Η οδοντιατρική Κλινική Δρ. Ξενοφών Κυριακίδη βρίσκεται σε ισόγειο χώρο στο κέντρο της Λάρνακας, στην οδό Σταδίου 74, εύκολα προσβάσιμη, ειδικά για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Η οδοντιατρική κλινική «Ξενοφών Κυριακίδη» καλύπτει ιατρικές υπηρεσίες Οδοντιατρικής, Ορθοδοντικής, Προσθετικής, Εμφυτευματολογία κλπ. Παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα με απαραίτητο εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, όπως χειρουργικό και θεραπευτικό laser, πανοραμικό ακτινογραφικό μηχάνημα, καθώς και με όλο τον απαραίτητο χειρουργικό εξοπλισμό για χειρουργεία υπό Γενική Αναισθησία.

Ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη προσέγγιση για κάθε περίπτωση και για κάθε ασθενή είναι το κλειδί της πολυετούς επιτυχίας της κλινικής στον χώρο της οδοντιατρικής.

Συμπληρώστε online τα στοιχεία σας στην ιστιοσελίδα της κλινικής  https://kyriakidesdentalclinic.com/contact/ ή κλείστε απευθείας ένα ραντεβού για ιατρική φροντίδα στο τηλέφωνο  +357 24 655886.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@kyriakidesdentalclinic.com για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

Τηλ.: +357 24 655886

Email: info@kyriakidesdentalclinic.com

Διεύθυνση: Σταδίου 74, 6020 Λάρνακα

Website: https://kyriakidesdentalclinic.com/

Σχετικά νέα

X
Translate »