ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οδικές Εργασίες επηρεάζουν δρόμους στην Λάρνακα

Εργασίες από ιδιωτική εταιρία στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 12/4/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ σε απόσταση περίπου 200μ. από τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου με κατεύθυνση προς το Λιμάνι Λάρνακας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες καθαρισμού των πεζοδρομίων από τον Δήμο Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 15/4/2024  μέχρι και την Τρίτη 23/4/2024, μεταξύ των ωρών 08:30 – 13:30, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, κατά μήκος των Λεωφόρων εντός της πόλεως Λάρνακας (Γρίβα Διγενή, Σπύρου Κυπριανού, Γρηγόρη Αυξεντίου, Λεμεσού, Νίκου & Δέσποινας Παττίχη, Αρτέμιδος, Γεωργίου Χριστοδουλίδη και Μακαρίου), θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των πεζοδρομίων από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »