Κοινωνία

Ο ΠΑΣ διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζαράκι προσφοράς στη Λάρνακα

Εκδήλωση χριστουγεννιάτικης μαγείας διοργανώνει και φέτος ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας-Αμμοχώστου την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

 

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση χριστουγεννιάτικης μαγείας διοργανώνει και φέτος ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας-Αμμοχώστου, γεμάτη παιχνίδια, παιδικές δημιουργίες, μπόλικο τραγούδι, χορό, φαγητό και πάνω από όλα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος Λάρνακας-Αμμοχώστου, μέσα στο πλαίσιο της ενημερωτικής του δράσης αλλά και της οικονομικής ενίσχυσής του, διοργανώνει και φέτος το 29ο Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ. στη Λεωφόρο Αθηνών, στην Κεντρική Εξέδρα στις Φοινικούδες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Σχολής Χορού «Πέρκαλλος», τη χορωδία του Pascal Primary School Larnaca, το νηπιαγωγείο «Γέλα Χαμογέλα», τη χορωδία του «The Art of Music by Ασπασία Μενελάου», τον Χορευτικό Όμιλο «Άχνα» του Κέντρου Νέων Άχνας, το μουσικό σχήμα «Χάρισμα» το οποίο αποτελείται από χαρισματικά παιδιά με ειδικές ικανότητες, τη Σχολή Χορού «Αθανασία» και τη χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες».

Στην εκδήλωση θα υπάρχει επίσης φαγητό (σουβλάκια, σάντουιτς, pizza) ενώ θα πωλούνται γλυκά και εδέσματα, τα οποία προσφέρονται από εθελοντές, εκλεκτοί καφέδες από το 51 Coffee Bar, παιχνίδια και κατασκευές για παιδιά. Όπως έχει καθιερωθεί στο Παζαράκι εδώ και χρόνια, θα υπάρχει δυνατότητα για φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη και θα πωλούνται βιβλία και κατασκευές από δημοτικά σχολεία της πόλης. Τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν Face painting αλλά και να παίξουν σε διάφορα παιχνίδια, με τη συμμέτοχη των εθελοντών της κοινοτικής αστυνομίας.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον Αντιαναιμικό Σύνδεσμο Λάρνακας – Αμμοχώστου για την ενίσχυση των δράσεων και των προγραμμάτων του.

Με τη συμμετοχή όλων, ζωντανεύουμε την ελπίδα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

 

Πηγή: Πολίτης

Σχετικά νέα

X
Translate »