ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της ΑΕΚ

To metrosport.gr βρίσκεται ήδη στη Λάρνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για δέκα μέρες δίνοντας και τρεις φιλικούς αγώνες.

Ο Δικέφαλος θα κάνει προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας. Ενα προπονητικό κέντρο που είναι νεόκτιστο καθώς εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 15 Ιουνίου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας έδωσε το όνομα του Νικόλα Θεοδότου στο προπονητικό κέντρο. Πρόκειται για ένα αδικοχαμένο παιδί που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 14 ετών στις 17 Αυγούστου 2020. Ηταν μέλος των ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας και γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Γιώργου που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ Λάρνακας, στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση.

Στα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου ο πατέρας του είχε συγκλονίσει με την ομιλία του: «Ο γιος μου είναι περήφανος από εκεί ψηλά και του επιτρέπεται πλέον να νιώθει μέλος αυτής της Ακαδημίας. Είμαι συγκινημένος γιατί η ΑΕΚ Λάρνακας τιμά τη μνήμη του γιου μου και πλέον όλα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το όνειρο τους, να παίξουν δηλαδή στην πρώτη ομάδα, όνειρο που είχε και ο γιος μου».

Να σημειώσουμε πως ο Νικόλας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με μια ανίατη ασθένεια. Η φωτογραφία του υπάρχει στην είσοδο του προπονητικού κέντρου.Το προπονητικό κέντρο διαθέτει ένα μεγάλο γήπεδο όπου καθημερινά θα προπονείται ο ΠΑΟΚ, μεγάλα αποδυτήρια και προβολείς σε περίπτωση που η προπόνηση γίνει αργά το απόγευμα. Βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Δείτε φωτογραφίες και video από το προπονητικό κέντρο.

Πηγή: metrosport.gr

 

Σχετικά νέα

X
Translate »