Αθλητικά Νέα

O Ηλίας Γεωργίου και η ομάδα του συνεχίζουν την περιοδεία τους σε δημοτικά σχολεία της Λάρνακας

Δια Βίου Χορηγός Ηλία Γεωργίου

Την περιοδεία τους σε δημοτικά σχολεία της Λάρνακας συνεχίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης Ηλίας Γεωργίου.

Ο Ηλίας συνοδευόμενος από τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Αλέξανδρο Ηλία, επισκέφθηκαν χθες το Δημοτικό Σχολείο Λειβαδιών (κύκλος Α&Β) όπου δάσκαλοι, μαθητές και μέλη του συνδέσμου γονέων, τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Tα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο από τις φετινές μεγάλες επιτυχίες του Ηλία στο μονόζυγο (χρυσό Κοινοπολιτειακούς και 6η θέση Παγκόσμιους), να ενημερωθούν για το άθλημα και να κάνουν ερωτήσεις στον πρωταθλητή.

Σύμφωνα με τον κ. Αλέξανδρο Ηλία, η συγκεκριμένη περιοδεία ξεκίνησε από το Δημοτικό Σχολείο Περβολιών με πρωτοβουλία του σχολείου, και μετά απ’ αυτό έχουμε δεχθεί πολλά αιτήματα από δημοτικά σχολεία ακόμη και εκτός Λάρνακας. Τα Λειβάδια είναι το 2ο σχολείο που επισκεπτόμαστε.

Ως ομάδα έχουμε αποφασίσει ότι θα αφιερώσουμε χρόνο σε αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι δίνουμε ένα όμορφο μήνυμα στα παιδιά σχετικά με τις αξίες του αθλητισμού, γνωρίζουν από κοντά τον Ηλία και μαθαίνουν το άθλημα της ενόργανης.

Mα ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο Ηλίας Γεωργίου αναφέρει: 

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και των 2 κύκλων για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε στα παιδιά το άθλημα της ενόργανης και να μιλήσουμε με τα παιδιά για διάφορα σχετικά με μένα και την πορεία μου στον αθλητισμό.
Οι επιτυχίες και τα μετάλλια σίγουρα είναι καλοδεχούμενα, όμως σημασία έχει μετά απ´ όλο αυτό τι θα μείνει πίσω.
Στόχος εμένα και της ομάδας μου είναι να περάσουμε στα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και να αναδείξουμε το άθλημα της ενόργανης.
Ο αθλητισμός μπορεί να γίνει βάση για μια καλύτερη κοινωνία.
Συνεχίζουμε στα επόμενα #teameliasontour
Μοναδικές στιγμές σήμερα κατα την επίσκεψή μας στο δημοτικό Λειβαδιών.
Οι αντιδράσεις των μικρών στη χρυσή προσπάθεια στο Μπέρμιγχαμ ήταν μια μαγική στιγμή.
Highlight της ημέρας, στο βίντεο που έδειχνε την απονομή του χρυσού και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, τα παιδιά (Α κύκλου) τραγούδησαν αυθόρμητα τον Eθνικό Ύμνο και μας χάρισαν μια πολύ ωραία στιγμή.

Σχετικά νέα

X
Translate »