Αθλητικά Νέα

O Ηλίας Γεωργίου και η ομάδα του στο Δημοτικό Σχολείο Καθαρής – Δημήτρη Λιπέρτη

Δια Βίου Χορηγός Ηλία Γεωργίου

Την περιοδεία τη σε δημοτικά σχολεία της Λάρνακας συνεχίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενόργανης Ηλίας Γεωργίου μαζί με την ομάδα του.

Ο Ηλίας συνοδευόμενος από τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Αλέξανδρο Ηλία, επισκέφθηκαν σήμερα το Δημοτικό Σχολείο Καθαρής (Δημήτρη Λιπέρτη) όπου δάσκαλοι, μαθητές και μέλη του συνδέσμου γονέων, τους υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Tα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο από τις περσινές μεγάλες επιτυχίες του Ηλία στο μονόζυγο (χρυσό Κοινοπολιτειακούς και 6η θέση Παγκόσμιους), να ενημερωθούν για το άθλημα και να κάνουν ερωτήσεις στον πρωταθλητή.

Σύμφωνα με τον κ. Αλέξανδρο Ηλία, η συγκεκριμένη περιοδεία ξεκίνησε από το Δημοτικό Σχολείο Περβολιών με πρωτοβουλία του σχολείου και μετά απ’ αυτό έχουμε δεχθεί πολλά αιτήματα από δημοτικά σχολεία ακόμη και εκτός Λάρνακας. Το Δημοτικό Σχολείο Καθαρής είναι το 4ο σχολείο που επισκεπτόμαστε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα παιδιά το απολαμβάνουν και βλέπουν τον Ηλία σαν ένα πρότυπο.

Ως ομάδα έχουμε αποφασίσει ότι θα αφιερώσουμε χρόνο σε αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι δίνουμε ένα όμορφο μήνυμα στα παιδιά σχετικά με τις αξίες του αθλητισμού, γνωρίζουν από κοντά τον Ηλία και μαθαίνουν το άθλημα της ενόργανης.

Mα ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα ο Ηλίας Γεωργίου αναφέρει: 

Ευχαριστούμε τη διεύθυνση και των 2 κύκλων για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε στα παιδιά το άθλημα της ενόργανης και να μιλήσουμε με τα παιδιά για διάφορα σχετικά με μένα και την πορεία μου στον αθλητισμό.
Οι επιτυχίες και τα μετάλλια σίγουρα είναι καλοδεχούμενα, όμως σημασία έχει μετά απ´ όλο αυτό τι θα μείνει πίσω.
Στόχος εμένα και της ομάδας μου είναι να περάσουμε στα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και να αναδείξουμε το άθλημα της ενόργανης.
Ο αθλητισμός μπορεί να γίνει βάση για μια καλύτερη κοινωνία.
Συνεχίζουμε στα επόμενα #teameliasontour
H ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου αναφέρει
Είχαμε τη μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε σήμερα στο σχολείο μας, τον αθλητή Ηλία Γεωργίου, το χρυσό παιδί της πόλης μας, που μας έχει κάνει ιδιαίτερα περήφανους με τις εξαιρετικές του διακρίσεις στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.
Ο Ηλίας ξεκίνησε από πολύ μικρός το ταξίδι του στην ενόργανη γυμναστική και κατάφερε να γράψει ιστορία και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές με τεράστιες επιτυχίες στον παγκόσμιο χώρο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τη γυμναστική της Κύπρου.
Ο προπονητής του ξεχώρισε από πολύ νωρίς το ταλέντο του και από τα πρώτα του βήματα είναι δίπλα του, συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σε όλες τις προσπάθειες, σε κάθε βήμα προς την κορυφή.
Σήμερα ήταν μαζί μας, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, Παναγιώτη Σιήππη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ, Αλέξανδρο Ηλία, για να μας μιλήσει για τη σπουδαία πορεία του στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής, για τα συναισθήματά του να αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος που αγάπησε κι αφιέρωσε τη ζωή του σ’ αυτό και, φυσικά, να απαντήσει στις ερωτήσεις των παιδιών μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Μόνο περηφάνια!

Σχετικά νέα

X
Translate »