Γενικά

Ο δημιουργός της viral πατάτας αποκαλύπτει πού θα είναι τα επόμενα έργα του

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε ο δημιουργός του viral ομοιώματος πατάτας που τοποθέτησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου στην είσοδο του χωριού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πέτρου, ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας αγαλμάτινων ειδών «Το κυκλάμινο» στους Εργάτες, ανέφερε ότι «ήταν καλή διαφήμιση, έπαιζε ρόλο και ο τρόπος που στήθηκε η πατάτα».

Υπογράμμισε ότι έχει συχνή επικοινωνία με τα κοινοτικά συμβούλια γιατί ασχολείται με τον γιορτινό διάκοσμο π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα. Εξήγησε ότι «όταν o (κοινοτάρχης Ξυλοφάγου) είδε τα αντικείμενα που φτιάχνω, με προσέγγισε και με ρώτησε εάν μπορώ να φτιάξω μια πατάτα. Μας έφεραν εδώ πατάτες και τους φτιάξαμε μια μακέτα 40 πόντους. Συμφωνήσαμε στην τιμή και αρχίσαμε να την φτιάχνουμε». Αποκάλυψε ότι χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να την τελειώσει.

Ερωτηθείς για το κόστος, είπε χαρακτηριστικά «το κόστος εάν ήταν τώρα και το ήξερα, θα το ανέβαζα πέντε φορές περισσότερο. Την πρώτη την παθαίνουμε γιατί δεν κερδίσαμε. Την κάναμε για να κάνουμε κάτι, για να μπούμε στο παζάρι.

Δήλωσε ότι έκανε αντίστοιχα στον Ξυλιάτο μια αγελάδα και ένα γαϊδούρι και  στη Σκαρίνου τα γαϊδούρια. Αποκάλυψε ότι έκανε μια πρόταση στον γιο του ένας κάτοικος του Μαζωτού για τη δημιουργία αγκινάρας και για ένα ρόδι στην Ορμήδεια.

Δείτε το βίντεο: 

Σχετικά νέα

X
Translate »