Δελτία Τύπου

Νέες πτήσεις εγκαινιάζει η Cyprus Airways για Ντουμπάϊ

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Ντουμπάι εγκαινιάζει η Cyprus Airways

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από μακρές διαπραγματεύσεις εξασφάλισε σχετική άδεια και χρονοθυρίδες προσγείωσης για την εκτέλεση έως και τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς την πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι (DXB).

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Cyprus Airways, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB).

Σημειώνεται ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συνδέσει την Κύπρο με τα Εμιράτα, δημιουργώντας πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας με τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή και πολλούς άλλους παγκόσμιους προορισμούς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ένα σημαντικό ορόσημο στα σχέδιά μας να συνδέσουμε περαιτέρω την Κύπρο με τον κόσμο. Το άνοιγμα πτήσεων προς το Ντουμπάι ήταν ψηλά στην ατζέντα μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να εξασφαλίσουμε δικαιώματα και χρονοθυρίδες για την εκτέλεση τέτοιων υπηρεσιών. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι άλλη μια σημαντική πύλη που προσθέτουμε στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυό μας. Αυτή η σημαντική προσθήκη είναι σύμφωνη με την υποχρέωση και τα σχέδιά μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις τοπικές κοινότητες, τις επιχειρήσεις και να ανοίξουμε νέες τουριστικές ευκαιρίες στην Κύπρο», δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.

Προστίθεται ότι οι πτήσεις διάρκειας τρεισήμισι ωρών θα ξεκινήσουν με το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας για το 2023 στις 27 Μαρτίου και θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320. Σημειώνεται ότι οι ναύλοι θα ξεκινούν από 649 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος, η πτήση από Λάρνακα θα διενεργείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 15:15 (τοπική ώρα) με ώρα άφιξης 19:45 (τοπική ώρα). Η πτήση από Ντουμπάι για Λάρνακα διενεργείται τις ίδιες ημέρες, με ώρα αναχώρησης 20:55 (τοπική ώρα) και ώρα άφιξης 23:35 (τοπική ώρα)

Σχετικά νέα

X
Translate »