ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μίλησε η Λάρνακα στα εγκαίνια του επιτελείου του Άγγελου Χατζηχαραλάμπους

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία επισήμων και πλήθους πολιτών στην πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας στο Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, κ. Άγγελου Χατζηχαραλάμπους, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου στη λεωφ. Μακαρίου 50.

Τη στήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Άγγελου Χατζηχαραλάμπους εξέφρασαν σε ανώτατο επίπεδο τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ. Στην εκδήλωση απηυθύναν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανος Στεφάνου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, κ. Μάριος Καρογιάν.

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηχαραλάμπους ανέπτυξε το όραμα του για τη λειτουργία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως έχει πετύχει ο στόχος «για δημιουργία μιας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας προς όφελος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας». Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τα κόμματα, τα κοινωνικά σύνολα και γενικότερα προς όλους τους πολίτες που τον στηρίζουν, ο υποψήφιος για τον ΕΟΑ Λάρνακας, σημείωσε πως η διεκδίκηση της προεδρίας του, δεν αποτελεί προσωπική υπόθεση για τον ίδιο. «Για να πετύχει στην πράξη η Μεταρρύθμιση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως η πιθανή εκλογή του δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. «Αντίθετα, ως ο Διαχειριστής του Έργου Σύστασης του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης γνωρίζω από πρώτο χέρι και τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουμε,  όπως πολύ καλά γνωρίζω και την ικανότητα μου ν’ ανταποκριθώ σ’ αυτές τις προκλήσεις. Αυτό έκανα και όταν ανέλαβα το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του», πρόσθεσε.

May be an image of 7 people

Εξέφρασε ακόμη την έκπληξή του για τη θέση που προτάσσουν κάποιοι, υποστηρίζοντας πως ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι πολιτικός και πως ένας τεχνοκράτης αδυνατεί να λειτουργεί με πολιτικά κριτήρια. «Αυτή είναι μια θέση κενού περιεχομένου, προερχόμενη από πρόσωπα που δεν έχουν να προτάξουν σοβαρά επιχειρήματα» είπε, διερωτώμενος ποιος απαγορεύει σ’ έναν τεχνοκράτη να είναι και πολιτικός ή σ’ έναν πολιτικό να είναι και τεχνοκράτης. Υπέδειξε δε πως αυτός που θ’ αναλάβει τα ηνία του ΕΟΑ, πρέπει να έχει βαθιά γνώση και εμπειρία, αφού από τις ενέργειές του εξαρτάται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Τέλος, κάλεσε όσους στηρίζουν την υποψηφιότητά του να εργαστούν μαζί για τον στόχο της 9ης Ιουνίου. «Η μαζική παρουσία σας εδώ δίνει το μήνυμα ενός δυναμικού και συλλογικού αγώνα, από τον οποίο πρέπει και θα βγούμε νικητές», τόνισε.

Ο κος Χατζηχαραλάμπους στην προσωπική του σελίδα αναφέρει
Η παρουσία όλων σας χτες έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για την 9η Ιουνίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδίας στους πολιτικούς αρχηγούς Στέφανο Στεφάνου ΑΚΕΛ, τον Νικόλα Παπαδόπουλο ΔΗΚΟ, τον Μαρίνο Σιζόπουλο ΚΣ ΕΔΕΚ και Μάριο Καρογιάν ΔΗΠΑ καθώς και όλων εσάς για την στήριξη σας, την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και ναι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Μεταρρύθμιση Πράξη!
May be an image of 6 people, dais and text that says 'Άγγελη ατζηχαραλε.που τους ατζηχαρας Μεταρρύθμιση -ήξη τμπο τηνπράξι τν ρχιακι Αυτο Λά Άγγελος>> Χατζι Χατζηγαραλάμπου Χατζηκαραλαμο Άγγελος»> m月年61 δαλάυπους υλαμπου Νττσρηπτρετε 月れペり'
May be an image of 7 people, wrist watch and text that says '아주 Άγγελς Ζζηχαρ an B23 Vsiep'
May be an image of 4 people and text that says 'Άγγελος>> Χατ Χατζηχαραλάμπους Μεταρρύθμιση στη άρτ ος,'
May be an image of 3 people and text that says 'Αγγα Xo- σορύθμιση ύθμιση στην ηχαραλάμπο πράξ 7 >> απο V πρά, SPAGI τητος Ιρόεδρος υγανισμα κησης κας'
May be an image of 2 people and text that says 'Χατζηχαραλάμπο Χατω Μετ μμιση στην πράξ υς η ?ς နဝ် စ်ာ μοι'

Σχετικά νέα

X
Translate »