Δελτία Τύπου

Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας

Πηγή: reporter.com.cy

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας, το Metropolis Mall έχει γίνει κεντρικός προορισμός για τους κατοίκους της Λάρνακας και των γύρω περιοχών. Βρισκόμενο στην καρδιά της πόλης, αποτελεί ένα εντυπωσιακό, σύγχρονο αρχιτεκτονικό επίτευγμα, καταλαμβάνοντας έκταση 72.000 τετραγωνικών μέτρων. Με τον μοναδικό του μονοεπίπεδο σχεδιασμό, το εμπορικό κέντρο εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και προσφέρει ασύγκριτη προσβασιμότητα στους επισκέπτες.

Η αγορά που καλύπτει το εμπορικό κέντρο Metropolis επεκτείνεται πέρα από τη Λάρνακα και την Αραδίππου για να περιλάβει τη Ελεύθερη Αμμόχωστο, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, καλύπτοντας συνολικά μια πληθυσμιακή ομάδα 300.000 ατόμων, εξαιρουμένων των τουριστών. Η κοντινή του απόσταση από το αεροδρόμιο και το λιμάνι προσφέρει βολική πρόσβαση στην τουριστική αγορά.

Βρισκόμενο σε στρατηγική θέση το Metropolis Mall παρέχει εξαιρετική πρόσβαση, χάρη σε πρόσφατες υποδομές που ανέρχονται στο συνολικό ποσό των €5 εκατομμυρίων. Τρεις κυκλικοί κόμβοι διευκολύνουν την άνετη είσοδο και έξοδο από έξι διαφορετικούς δρόμους, εξασφαλίζοντας ομαλή προσέλευση και αποχώρηση για το κοινό, μειώνοντας τον κίνδυνο οποιασδήποτε κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν άνετο πάρκινγκ με 1.450 θέσεις στάθμευσης, ενώ το κτίσμα ενσωματώνεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό φύσης και αρχιτεκτονικής που προετοιμάζει τον επισκέπτη για μια μοναδική εμπειρία. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Metropolis Mall είναι η ολιστική του προσέγγιση στον σχεδιασμό και τις ανέσεις. Η ενσωμάτωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων παιχνιδιού, υδρολογικών στοιχείων και μιας εκτεταμένης πράσινης ζώνης με έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων ενισχύει περαιτέρω τη γοητεία του εμπορικού κέντρου, παρέχοντας χώρους για αναψυχή, χαλάρωση και άσκηση. Ειδικοί χώροι για περιπάτους, τρέξιμο και ποδηλασία προσφέρουν επιπλέον ευκαιρίες αναψυχής και δραστηριοτήτων στους επισκέπτες.

Πέρα από την αξιοθαύμαστηαισθητική του, το εμπορικό κέντρο προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις της κύριας αγοράς. Διαθέτει 144 καταστήματα και περίπτερα, συμπεριλαμβανομένων γνωστών επωνυμιών ένδυσης/υπόδυσης, τεχνολογίας, ομορφιάς, και εστίασης, υποσχόμενο ένα μοναδικό εμπειρικό ταξίδι αγορών.

Η επισκεψιμότητα των 4,72 εκατομμυρίων στο εμπορικό κέντρο το 2023 αποτελεί μια εντυπωσιακή αναγνώριση της δημοτικότητας, της προσφοράς και της σημαντικότητάς του στονεπισκέπτη. Αυτό υποδεικνύει όχι μόνο την επιτυχία του κέντρου ως προορισμός αγορών, αλλά και την ευρεία αποδοχή και υποστήριξη που απολαμβάνει από τους καταναλωτές.Επιπλέον, οι πωλήσεις κατά το 2023 αυξήθηκαν κατά 26,5%, φτάνοντας τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Το Metropolis Mall διαθέτει μοναδικά brands όπως  Decathlon, Kiabi, Calliope, Aldente Cucina Italiana, Springfield, Jailbirds.

Πέραν της αυξημένης επισκεψιμότητας, το Metropolis Mall έχει συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία μέσω της δημιουργίας 1.100 νέων θέσεων εργασίας, προσφέροντας πίσω στην κοινότητα.

Η προσφορά του εμπορικού κέντρου στα πολιτιστικά δρώμενα είναι αδιαμφισβήτητη. Στους διάφορους χώρους του Metropolis Mall φιλοξενούνται κάθε μήνα δεκάδες δραστηριότητες και εκθέσεις, εμπλουτίζοντας την εμπειρία της κοινότητας πέρα από τις αγορές. Ενώ παράλληλα αποτελεί έναν βιώσιμο προορισμό αγορών και ψυχαγωγίας, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες περιβαλλοντικές αξίες.

Στην ουσία, το Metropolis Mall υπερβαίνει τη συμβατική έννοια ενός εμπορικού κέντρου. Λειτουργεί ως δυναμικό κέντρο όπου εμπόριο, αναψυχή και κοινότητα συγκλίνουν, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες και διαμορφώνοντας το ζωντανό ύφος του αστικού τοπίου της Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »