Οικονομία

Μαρίνα Λάρνακας: O Πάνος Αλεξάνδρου απαντά στις ανησυχίες για καθυστερήσεις

Πηγή: philenews.com

Τις ανησυχίες και παράπονα για μεγάλες καθυστερήσεις στην επένδυση του λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας, καθησυχάζει ο Ιδρυτής της Kition Ocean Holdings Πάνος Αλεξάνδρου, εξηγώντας για τα εμπόδια που προέκυψαν μέχρι τώρα και καθυστέρησαν την έναρξη των εργασιών και κατά συνέπεια την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

Ο κύριος Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι, τον προσεχή Απρίλιο, προγραμματίζεται η κατάθεση του θεμέλιου λίθου στην ξύλινη αποβάθρα της Μαρίνας, για την οποία οι εργασίες άρχισαν κκαι συνεχίζονται.

Ο Ιδρυτής της Kition Ocean Holdings ανέφερε ότι έχει αρχίσει ένας στρατηγικός προγραμματισμός Παγκόσμιας προβολής του λιμανιού Λάρνακας, ώστε να ελκύσει τουρίστες κρουαζιέρας από νέες αγορές. Κάλεσε τουριστικούς φορείς και τις τοπικές αρχές πόλεων και ορεινών περιοχών, να συμβάλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος ώστε να οργανωθούν φιλοξενίες τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι θα κληθούν να προωθήσουν την πόλη κι ευρύτερη επαρχία στου πελάτες τους. Η συνεργασία όλων είπε, θα οφελέσει την τοπική οικονομία και την οικονομία του τόπου ευρύτερα.

Σχετικά νέα

X
Translate »