ΑΕΚ

Λευκαρίτης: «Αξίζει πρωτάθλημα ο Καραπατάκης – Χαίρομαι τον Άρη και την Πάφος FC»

Πηγή: www.goal.com.cy

 

Μέλι για τον Άντρο Καραπάτακη και τους συνεργάτες του έσταξε ο Ντίνος Λευκαρίτης. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και ηγετική μορφή του σωματείου της Λάρνακας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν τους κιτρινοπράσινους και όχι μόνον.

Για οικονομικό κέρδος που παρουσίασε η ΑΕΚ στις οικονομικές καταστάσεις: «Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα πολύ καλό διοικητικό συμβούλιο, φαίνεται ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά, ο πρόεδρος μας Άντρος Καραπατάκης και ο οικονομικός σύμβουλος».

…για τις επιτυχίες της ΑΕΚ: «Είναι μία δεκαετία που η ΑΕΚ μεγάλωσε αρκετά. Ελπίζω να μεγαλώσουμε κι άλλο. Το διοικητικό συμβούλιο του Άντρου Καραπατάκη όταν ανέλαβε φρόντισε να κάνει σωστή δουλειά και να καταφέρουμε όλα αυτά τα πράγματα. Να έχουμε ιδιόκτητο γήπεδο δικό μας, μπήκαμε ομίλους, όμως θέλουμε και συνέχεια. Το πρωτάθλημα θα έρθει εκεί που δεν το περιμένουμε. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό κρέμεσαι από μία τρίχα. Βλέπουμε το φετινό πρωτάθλημα ότι έχουμε μία πρώτη εξάδα που είναι “φωτιά”. Το χαίρομαι αυτό, υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα».

…για την κόπωση που βγάζει η ΑΕΚ: «Ήρθε από τα πολλά παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έπαιξε 16 παιχνίδια παραπάνω από τις άλλες ομάδες. Και όχι μόνο έπαιξε, αλλά έπαιξε και σε έντονους ρυθμούς. Με τον Άρη ήμασταν καλοί, όμως δεν τα καταφέραμε. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ίσως δεν ενισχυθήκαμε όπως έπρεπε τον Ιανουάριο, ή μάλλον ήμασταν άτυχοι στους παίκτες που ήρθαν και δεν βοήθησαν όπως θα έπρεπε. Είχαμε υπογράψει κάποιο παίκτη που τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία. Υπάρχει μια καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για αυτό το πράγμα, δεν ξέρω αν θα έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Σίγουρα αυτό επηρέασε την ομάδα. Είναι συνδυασμός και με τους τραυματισμούς, κάρτες και ίσως αυτά τα πράγματα να έφεραν κόπωση. Η χρονιά όμως δεν είναι αποτυχημένη, ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Πιστεύω θα είμαστε στην Ευρώπη του χρόνου και αυτό θα είναι μία τρομερή επιτυχία για τη συνέχεια».

…για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ντέρμπι, αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Σημασία έχει εμείς να παίξουμε όπως πρέπει και θα δείξει».

…για τον κόσμο που έρχεται στα ματς της ΑΕΚ: «Αν πάρουμε τη γενική παρουσία του κόσμου φέτος, τη θεωρώ πολύ θετική. Είχε παιχνίδια που πήραμε αρκετό κόσμο. Στην Ευρώπη και πάλι πήραμε αρκετό κόσμο, πρωτάκουστο πράγμα για την ΑΕΚ να παίρνει τόσο στον κόσμο στο εξωτερικό. Δεν θα ξεχάσω στο Κόσιτσε και στην Αγγλία τι έγινε και πόσο κόσμο πήραμε».

…για τους επενδυτές: «Υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις. Η Κύπρος δεν είναι κάτι ξεχωριστό, γίνεται σε όλο τον κόσμο αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο στην Κύπρο το “φρούτο” αυτό. Σίγουρα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στους επενδυτές που έρχονται. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες σε αυτό τον τομέα. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Και εμείς πρέπει να βάλουμε κάποια ασφαλιστικές δικλείδες για να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον»

…για τους προϋπολογισμούς των ομάδων: «Εξαρτάται πού και πώς ξοδεύεις τα χρήματα που επενδύεις. Για την ΑΕΚ, φτιάξαμε γήπεδο, έχουμε και ένα καλό προϋπολογισμό, αλλά και γενικά σαν οικοδόμημα έχουμε κάνει πολλά πράγματα».

…για τον Άρη και την Πάφος FC: «Πρέπει να χαιρόμαστε που έχουμε αυτές τις ομάδες και γίνεται πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Εγώ χαίρομαι γιατί υπάρχουν ομάδες και στο β’ γκρουπ που παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να υπάρχει μονοπώλιο, πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Δείτε τι γίνεται στην Αγγλία. Υπήρξαν σωστές διαδικασίες σε κάποιες ομάδες και λανθασμένες σε κάποιες άλλες».

…για το οικονομικό πλάνο της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ υπάρχει μία απόφαση όταν πήραμε πριν κάποια χρόνια όταν έκανε εκείνη την πορεία και πήγε Β’ Κατηγορία. Είπαμε ότι πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ. Η ομάδα έχει έσοδα γύρω στα 3 εκατ. ευρώ. Αν κάποιος θέλει μπάτζετ με 10 εκατ. ευρώ θα πρέπει να βάλει εγγυήσεις στα υπόλοιπα λεφτά. Δεν μπορεί κάποιος να αφήσει χρέος και να φύγει».

…για τον Άντρο Καραπατάκη: «Ο Άντρος αξίζει να πάρει ένα πρωτάθλημα, το αξίζει πραγματικά. Εγώ επειδή έζησα αυτό το πράγμα με τον Πεζοπορικό, εύχομαι να ζήσει αυτές τις στιγμές. Ελπίζω να πάρει πρωτάθλημα γιατί το αξίζει».

Σχετικά νέα

X
Translate »