Κοινωνία

Λάρνακα: Συγκίνησαν με το τραγούδι τους παιδιά ΑμεΑ, έστειλαν μηνύματα αποδοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Βλέμματα που σπινθιρίζουν αθωότητα, εσωτερική γαλήνη και φως! Ένα πρωινό αλλιώτικο, γεμάτο ευτυχία και αγάπη να ξεχειλίζει από παντού.

Την προσοχή συγκεντρώνουν τα παιδιά με αναπηρίες. Ο Κωνσταντίνος κι η Ιουστίνη τραγουδούν και χορεύουν πάνω στα αμαξίδιά τους…

Μία πράξη θαυμασμού από μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου, Μουσικού Σχολείου Λάρνακας, που τραγούδησαν με τη ψυχή τους διασκευάζοντας μαζί με την εκπαιδευτικό τους, γνωστά τραγούδια της εποχής με εμπνευσμένα λόγια, στέλνοντας σε εμάς το μήνυμα, ότι όλοι είμαστε μία οικογένεια, ανοίγοντας τις πόρτες στην κοινωνία.

Ειρήνη Χατζηκυριάκου, Εκπαιδευτικός Μουσικού Σχολείου Λάρνακας
“Η αθωότητα αυτών των παιδιών που φιλοξενούμε με μεγάλη χαρά σήμερα στο σχολείο μας, μας κάνει να αντικρίζουμε τα Χριστούγεννα με αυθορμητισμό, ανιδιοτέλεια και μεγαλύτερη ενσυναίσθηση”.

Τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών με ιδιαιτερότητες άγγιξαν τις ψυχές, γιατί αυτά τα Χριστούγεννα για τον καθένα από εμάς, σίγουρα έτσι θα ‘ναι ξεχωριστά.

Δηλώσεις παιδιών

“Αρέσει μου. Καλά Χριστούγεννα”.

“Μου αρέσει πολύ πολύ”.

 

“Νιώθω χαρούμενη και τα Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Τα αγαπώ, θα περάσουμε ωραία και θα είναι μία όμορφη χρονιά”.

Χριστούγεννα για όλους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Τα παιδιά έστειλαν τις δικές τους, γεμάτες ανιδιοτέλεια, ευχές.

Δηλώσεις παιδιών

“Χαρά και αγάπη”.

“Καλά Χριστούγεννα με υγεία”.

“Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά με υγεία και αγάπη”.

Ας κρατήσουμε φέτος το μήνυμα αυτών των παιδιών: Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ικανότητες, παρά μόνο άνθρωποι!

 “Θέλω να δώσω υγεία, χαρά, ευτυχία και ειρήνη στον κόσμο”.

Σχετικά νέα

X
Translate »