Aστυνομικά νέα
Λάρνακα / Μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του μαχαιρώθηκε ο 19χρονος – Καταζητείται Σύρος για απόπειρα φόνου
Και δεύτερη απόπειρα φόνου διερευνούν οι Κυπριακές Αρχές.
Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, επίθεσης που προκαλεί βαριά σωματική βλάβη και μαχαιροφορία με δράστη Σύρο ηλικίας 24 ετών, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 12/4 περί ώρα 2200 σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην Λάρνακα.
Συγκεκριμένα δράστης και θύμα (Ε/κ ηλικίας 19 ετών) βρίσκονταν και διασκέδαζαν εντός του ίδιου νυχτερινού υποστατικού σε παραλιακή περιοχή της λάρνακας. Οι δύο δεν σχετιζονται μεταξύ τους και Σε κάποια στιγμή προφανώς λόγο της πολυκοσμίας κτύπησε ο ένας στο σώμα του άλλου με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και το θύμα να δεχθεί επίθεση με κτύπησα στο πρόσωπο.
Ακολούθως το θύμα γυρνώντας να επιστρέψει στο τραπέζι του ένιωσε κάψη στην πίσω δεξιά πλευρά του σώματος του και αντιλήφθηκε ότι αιμορραγούσε.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τα φιλικά του πρόσωπα και διαπιστώθηκε ότι φέρει τυφλό τραύμα μήκους 3 εκ δεξιά νεφρικής χώρας και ρήξη νεφρού το οποίο προκλήθηκε από νησσον και τέμνων όργανο. Αυτός παραμένει για ενδονοσοκομιακη νοσήλια ενώ η κατάσταση του αν και κρίνεται σοβαρή είναι εκτός κινδύνου.
Η σκηνή εξετάστηκε από μέλη του ΤΑΕ λάρνακας όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη και εναντίων του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.
Πηγή: omegalive.com
![]()

13/04/2026