ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αναστολή των εργασιών ανάπλασης του Παττίχειου Πάρκου

Πηγή: dialogos.com.cy

Αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών στο έργο της ανάπλασης του Παττίχειου Πάρκου αποφάσισε πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας.

Σε ανοικτή συνεδρίαση παρόντων πολιτών που διαμαρτύρονται για τα έργα αναβάθμισης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι αναστέλλονται οι εργασίες μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και ταυτόχρονα ενέκρινε τροποποιήσεις στα σχέδια τις οποίες πρότεινε ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας και στοχεύουν στη μείωση της έκτασης του πάρκου που καλύπτεται με σκληρές επιφάνειες.

Οι τροποποιήσεις αφορούν σε ακύρωση του πάρκου skate park, κατάργηση του ενός χώρου στάθμευσης και των γηπέδων και αλλαγές στις επιφάνειες των μονοπατιών τα οποία θα καλυφθούν με επιφάνεια πουρί αντί με μπετόν.

Οι εισηγήσεις του Ανδρέα Βύρα έγιναν αποδεκτές ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα προωθηθούν τώρα στο πρακτικό στάδιο ενσωμάτωσής τους στα κατασκευαστικά σχέδια.

Ταυτόχρονα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα εισέλθει σε διαβούλευση με την Υπηρεσία Θήρας ως προς τις εργασίες που μπορούν να συνεχίσουν να υλοποιούνται μέχρι τον Ιούνιο χωρίς να επηρεάζεται η πανίδα στο πάρκο.

Σχετικά νέα

X
Translate »